Esti aici
Femeia.ro > Promo > Rocanotherworld 2020 susține 500 de familii din medii defavorizate din județul Iași

Rocanotherworld 2020 susține 500 de familii din medii defavorizate din județul Iași

Mai mult decât un festival, Rocanotherworld este o manifestare care a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Spiritul festivalului s-a născut din dorința de a oferi și din principiile pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

 

Reprezentând un demers colectiv de a dărui și dorindu-și să crească atât nivelul de conștientizare a problemelor din societate, cât și implicarea comunității, anul acesta festivalul va fi alături de 500 de familii din mediile defavorizate care au nevoie de ajutor. Cu ajutorul Kaufland România, Rocanotherworld va asigura produse esențiale atât alimentare, cât și de igienă sanitară și personală către familii din 4 sate din comuna Lungani.

Anul acesta, între 24 și 28 iunie, 15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iași, printre care: Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Argatu, Jurjak, EYEDROPS, Toulouse Lautrec și om la lună.

Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului și care în anii trecuți au concertat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld.

Împărtășim valorile promovate de festivalul Rocanotherworld și ne bucurăm să le fim alături în acest an total aparte, care ne-a arătat că implicarea face diferența în viețile celor din jur. Sprijinim cauza pentru a duce puțină bucurie celor 500 de familii fără posibilități din județ”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Programul complet poate fi văzut aici. Biletele sunt în număr limitat și se pot achiziționa de pe https://rocanotherworld.iabilet.ro/ și din rețeaua iaBilet.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns