Esti aici
Femeia.ro > Promo > Romania copiilor

Romania copiilor

Desigur, poti sa cumperi un bilet de avion low cost si, in mai putin de doua ore, si ieftin, pe deasupra, sa fii in Viena sau poti sa alegi sa mergi in Italia, sa dai o fuga in Grecia ori la vecinii bulgari. Iti place sa calatoresti cu intreaga familie, dar ce-ar fi sa descoperiti impreuna si locurile frumoase din Romania. Si nu orice fel de locuri, ci locurile pentru copii!

Descopera locuri pentru copii din Romania

Romania are multe locuri frumoase, care sunt interesante si prietenoase cu copiii. Acesta este crezul echipei de la LumeaMare.ro care a dat startul proiectului Romania copiilor, prin intermediul caruia doreste sa creeze (cu ajutorul cititorilor site-ului ) o lista cu locurile si atractiile potrivite pentru copii, practic o harta-document care sa devina un punct de referinta pentru cei care vor sa le arate copiilor si Romania cea frumoasa. Acum doi ani, Roxana Farca, initiatoarea proiectului, a fost intrebata de fetita ei in ce tara este Sibiul. „Mi-a fost rusine, rusine cu mine, se intelege, copilul nu avea nicio vina. E drept, pana la o anumita varsta copiii nu stapanesc si nu inteleg notiunile de timp si spatiu, nu pot fi acuzati pentru asta si nici noi nu trebuie sa ne invinovatim. Dar ne revine totusi sarcina de a-i informa, chiar si atunci cand noua ni se pare de la sine inteles – Suntem in Romania, iata ce tara frumoasa avem!”

Nu uita: Proiectul este interactiv, poti sa oferi si tu ideile, sugestiile si experientele tale echipei de la Lumea Mare.ro!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns