Esti aici
Femeia.ro > Promo > Rupe prietenia cu zahărul!

Rupe prietenia cu zahărul!

zahar

“ADIO, ZAHĂR!” de MollyCarmel este cartea care te va ajuta să renunți complet la diete și să scapi de kilogramele în plus!

Cartea “Adio, Zahăr!: Renunță complet la diete, scapă de kilogramele în plus și trăiește-ți viața la maximum!”, semnată de Molly Carmel a înregistrat un adevărat succes încă de la lansarea oficială din decembrie 2019 în Statele Unite, la prestigioasa editură americană Penguin Random Books.

Cartea „Adio, zahăr!” îşi propune să convingă cititorii să rupă „prietenia” cu zahărul, prin intermediul a numeroase argumente ştiinţifice, dar şi prin exemple de persoane care au reuşit să facă acest lucru. Lucrarea este o mărturie personală a autoarei, dependentă mulți ani de zahăr, care oferă instrumente celor care doresc și trebuie să renunţe la zahăr, dar și la făină. Este povestea unei femei care a pornit de la 150 de kilograme și, cu ajutorul unei echipe de specialiști, a reușit să scape de această dependență alimentară.

Volumul este structurat în 4 părți, toate cu legatură directă între ele: Partea 1: Intervenția; Partea 2: Planul- Eliberare, nu privare; Partea 3: Despărțirea ta; Partea 4: Vei trăi fericit de acum înainte.

Molly Carmel își propune cu această carte să îi ajute pe toți cei care duc o luptă de zi cu zi cu zahărul. Considerat cel mai mare dușman al stilului de viață sănătos, zahărul este omniprezent în viața noastră.

Povestea lui Molly este povestea a milioane de oameni care se luptă cu kilogramele în plus, cu diete găsite pe internet, cu pastile și ceaiuri miraculoase care promit topirea unui număr mare de kilograme într-un timp foarte scurt, și care într-un final ajung tot în punctul din care au plecat. Secretul, din punctul ei de vedere, este tratarea dependenței de zahăr ca pe o relație toxică, abuzivă, din care vom ieși urmând un plan de 66 de zile. Cercetările arată că adoptarea unui nou comportament durează, în medie, 66 de zile pentru a deveni automat, adică un obicei. Şi în timp ce numărul exact poate fi diferit de la o persoană la alta, 66 pare a fi, după ştiinţă, numărul de aur.

Prefața cărții traduse în limba română este semnată de Anca Bejan, care la rândul ei a scris cartea „Dieta Minune – Drumul de la 120 la 60 kg”, bazată pe experiența personală cu slăbitul.

Cartea este recomandată și de medicul nutriționist Șerban Damian, care ne spune pe coperta 4 a cărții:

“Cartea Adio zahăr! îşi propune să convingă să rupi „prietenia” cu zahărul, prin intermediul a numeroase argumente ştiinţifice, dar şi exemple de persoane care au reuşit să facă acest lucru. La finalul ei o să priveşti cu alţi ochi această pudră albă care te atrage, dar care îţi poate distruge sănătatea atunci când e excesiv de prezentă în alimentaţia ta.”, Șerban Damian, medic nutriționist.

Cartea “Adio, zahăr!” de Molly Carmel are 288 de pagini, a apărut la Editura Publisol și poate fi achiziționată direct de pe site-urile adiozahar.ro și www.booksaveur.com, precum și din rețelele de librării (emag.ro, libris.ro, Cărturești, librăria Mihai Eminescu, cartepedia.ro și One Distribution, librarie.net, esteto.ro, rețeaua Inmedio și rețeaua Octagon) la prețul de 45 lei.  Cartea este promovată și susținută de Radio Guerilla.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns