Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sănătatea tenului, o prioritate pe agenda ta

Sănătatea tenului, o prioritate pe agenda ta

Este timpul să îți reordonezi agenda, căci toamna nu vine oricum, ci cu multe schimbări pe care trebuie să le întâmpini cum se cuvine. Poate cea mai importantă dintre ele are legătură cu tenul tău, cel care necesită atenția ta sporită, ca să se poată simți protejat.

Nu îți face griji, îți sărim în ajutor cu o soluție perfectă ca tu să economisești timp și să găsești toate produsele necesare îngrijirii tenului într-un sigur loc: îți prezentăm Distillery, noua gamă de îngrijire a tenului marca AVON, care te va ajuta să treci de la curățare la hidratare într-un timp record.

5 produse din ingrediente pure pentru rutina ta zilnică

Primul produs pe care trebuie să îl introduci în rutina ta de frumusețe este demachiantul pe bază de ulei de caise într-o proporție de 69%, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți. Dacă și tu ești mereu o generatoare a schimbării, află că tocmai ai găsit produsul care schimbă regulile demachierii și te învață o nouă metodă de curățare a tenului.

Indiferent cum ai fost obișnuită până acum, noul demachiant cu textură untoasă se topește la contactul cu pielea și se transformă într-o loțiune lăptoasă care îți curăță fața în cele mai delicate moduri.  După ce l-ai aplicat și ai sesizat cum acesta își schimbă textura, lasă-l să actioneze și ai grijă să îl cureți apoi ușor cu apă călduță. Vei vedea instant efectele produsului: piele catifelată, ten fără urme de iritații și machiaj îndepărtat!

După ce ai avut parte de o sesiune de cleaning, iar fața ta respiră fără griji, este timpul să aduci și mai multă lumină. Pentru asta, pudra cu 100% vitamina C va completa look-ul deja aspectuos cu o formulă unică, pentru un ten frumos și foarte sănătos. Ca să folosești pudra, însă, ai nevoie să faci cunoștință și cu celelalte produse din noua gamă.

Unul dintre ele este uleiul Purify care are la bază 97% ulei de jojoba. Nimic mai pur! Practic, tenul tău va face o bine-meritată baie în ulei de jojoba, fără să se simtă încărcat. Poți folosi acest produs înainte de aplicarea cremei pentru un efect de regenerare și un ten cu mult mai sănătos sau în combinație cu pudra iluminatoare, pentru un efect instant de piele revitalizată, cu strălucire naturală.

Dacă tot vorbeam despre cremă, este timpul să facem încă un pas în ritualul tău de înfrumusețare, căci ce ar fi curățarea tenului fără adăugarea celorlalte 4 elemente esențiale: protejare, hidratare, purificare și matifiere?

Da, există o singură cremă care le poate face pe toate, disponibilă în 2 versiuni: cea pentru zi, cu formulă matifiantă multifuncțională, care conține Vitamina E, 100% glicerină vegetală și trandafir distilat și cea pentru noapte cu textură transparentă, care conține niacinamidă, un ingredient inovator, pentru o piele hidratată timp de 48 de ore. Ambele creme trebuie aplicate atunci când pielea este curată și uscată, cea de noapte putând fi utilizată și în combinație cu pudra pe bază de vitamina C.

Aplicarea constantă a celor 5 produse din noua gamă Distillery înseamnă parcurgerea unui ciclu complet în îngrijirea tenului.

Manifestul tău pentru o piele mereu sănătoasă începe cu demachierea și se termină cu hidratarea, însă, de fapt, el nu ar trebui să se încheie niciodată, pentru că este un proces pe care vei vrea să îl reiei în fiecare zi, din grijă pentru un ten răsfățat cu produse din ingrediente active și concentrate care lucrează în profunzime, la orice oră din zi și din noapte.

*Poți testa noua gamă de îngrijire a tenului DISTILLERY by AVON, creată din ingrediente naturale distilate și puternic concentrate, în mall Promenada la Pop-up store-ul AVON (parter).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns