Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Sărbători de iarnă exotice!

(P) Sărbători de iarnă exotice!

therme

Anul acesta, cele mai frumoase cadouri sunt experiențele care ne aduc împreună. În jurul palmierului. 🙂

Este acel timp al anului în care ai atât de multe opțiuni să spui „Crăciun fericit!” cu un cadou bine ales. Și pentru că tabletele, telefoanele, căștile, cărțile, hainele, încălțămintea si produsele cosmetice le-ai oferit deja, anul acesta oferă experiența care îi aduce pe cei dragi împreună într-o vacanță. Pentru că, oricât de diferiți am fi, ne bucurăm de timpul petrecut împreună.

Am ales pentru tine cele mai bune recomandări de cadouri care transformă urările călduroase în experiențe reale.

therme

Card Therme 100 de lei –cadoul ideal pentru cei care iubesc Sărbătorile, dar nu și vremea rece.

Card Therme 200 de lei – cadoul ideal pentru cupluri fericite. E ca o vacanta in doi cu feeling de vara, doar ca aproape de casa. E ca un city-break, o escapada într-o destinație exotică pentru care nu trebuie să îți faci bagajele.

Card Therme 400 de lei – cadoul care aduce toata familia în jurul palmierului.  Pentru că, nu-i așa, ați colindat in jurul bradului, meritați să colindați și in jurul palmierului.

Sănănate, bucurie, relaxare, deconectare, răsfaț, timp de calitate alături de cei dragi? Sau pur și simplu sărbători fericite alături de cei dragi.  Orice ai vrea să transmiți de Crăciun celor dragi, poți să o spui prin cadouri care transformă urările călduroase în experiențe exotice. Intră pe shop.therme.ro și oferă sărbători de iarnă exotice!

Comments

comments

Lasă un răspuns