Esti aici
Femeia.ro > Promo > Scrie in stele

Scrie in stele

Vis de Pește

Nunta pe care o visează o mireasă în zodia Peștelui are ceva din opulența poveștilor hollywoodiene. Cei doi își sunt sortiți, hotărât lucru, însă iubirea trebuie să le depășească obstacole de neimaginat pentru a se putea declara infinită. Și se încheie, neîndoios, cu o nuntă fastuoasă, la limita kitsch-ului. Asta pentru că Peștii sunt romantici incurabili și totul trebuie să fie înscenat la cel mai înalt grad de sensibilitate, cu atenție pentru fiecare detaliu.

Ambientul este foarte important, Peștoaica preferă locuri încărcate de magie, care-i gâdilă toate simțurile, cum ar fi biserici vechi, castele, țărmul oceanului sau inima pădurii. În contrast cu decorul natural vin noianul de pasteluri, lumânărele parfumate, balade siropoase și baloane cu fundițe, însă simțul estetic al Peștilor reușește să le îmbine cu succes într-un întreg armonios.

Ce poate fi mai minunat decât o nuntă sub cerul liber, la care să trimiți lampioane în văzduh, care să-ți îndeplinească toate dorințele maritale? Happy end.

Aventuri de Berbec

Cum pentru Berbeci totul pare a fi o aventură, la fel privește și mireasa Berbec nunta: o provocare asupra căreia se năpustește cu motoarele turate la maximum. Sindrofia trebuie organizată astfel încât totul să pară a fi o poveste plină de aventură acum, că orgolioasa cornută s-a hotărât să-și pună pirostriile. Să fie ceva trendy, își dorește, dar nu mainstream, nimic plicticos și nicidecum banal.

Dar tot acest avânt organizatoric (Berbecii sunt convinși că excelează și în acest domeniu) ar putea avaria grav temeliile viitoarei căsnicii, căci s-ar putea ca mici detalii să nu iasă bine și „să vă luați din nimic“. Nu mai bine apelați voi la un specialist? Nu trebuie decât să-i spuneți ce vă doriți – o nuntă pe o veche corabie de pirați sau o ceremonie sub palmieri – și el se va ocupa de toată organizarea. Ca destinație pentru luna de miere Berbecelor li se recomandă Thailanda, Mexicul, Caraibele sau Portugalia. Iar ca paletă de culori pentru decor, poți merge liniștită pe roșu contrastant, căci ți se potrivește perfect.

Senzualitate Taurină

Să fie de bun gust, se gândește mireasa Taur. Cu mâncare excelentă și decor nobil și confortabil, nimic excentric și țipător, care ar putea să pice în ridicol. În ciuda faptului că Taurii sunt ființe de Pământ și iubesc natura, o nuntă cu țânțari sau aromă de grajd nu-i atrage defel, preferând oricând un hotel de lux cu multe stele și – aici intervine elementul natural – cu o terasă de pe care se poate admira apusul soarelui în mare.

Desigur, calculate cum sunt, viitoarele doamne Taur vor accepta și locuri mai puțin pretențioase dacă nu au încotro, dar vor insista să fie decorate în alb clasic, ca nu cumva să dea greș. Nici ceremoniile restrânse în cadru familial plus câțiva prieteni apropiați nu le deranjează, căci mai mult decât petrecerea în sine își doresc să păstreze în suflet amintiri legate de oameni plăcuți și dragi. Totul pe fundalul unui jazz în surdină sau pe o muzică de chillout leneș.

La Gemenii Veseli

Nonconformiști și plini de viață, Gemenii își păstrează aceste caracteristici și când vine vorba de nunta proprie. Sigur că își doresc ca ceremonia să aibă stil, dar nu sunt chitiți pe convenții și formalități – important e ca toată lumea să se simtă bine! Nimic scorțos, totul foarte lejer. Ceea ce nu înseamnă că Gemenii nu pun deloc preț pe exterior, însă locația și decorul trebuie să oglindească aceste aspecte neconvenționale, florile să fie colorate și vesele, iar localul poate fi la fel de bine un club în vogă sau un băruleț simpatic de la colțul străzii – asta în cazul în care încap toți invitații.

Căci mireasa Gemeni preferă multă lume în jur, vrea gălăgie și alai, veselie și dans pe mese. Iar la sfârșit îi mai rămâne încă suficientă energie pentru a-și mâna soțul într-o plimbare desculți prin parc sau pentru a pleca împreună de la nuntă, direct spre mare. Neapărat într-o mașină cu mulți cai-putere, căci îi place să trăiască periculos.

Romantism de Rac

Sensibila mireasă Rac a crezut de mică în dragostea cea mare, unica, suprema. Prin urmare, acest legământ de uniune cu sufletul-pereche este ceva de o importanță majoră în viața sa. Așa că cea mai frumoasă zi din viață se cere planificată până în cel mai mic detaliu și sărbătorită cu mare fast, conform tradiției. Locul în care ceremonia se va desfășura are o imensă însemnătate pentru Raci, care simt vibrațiile unui loc mult mai puternic decât celelalte zodii.

Întotdeauna vor prefera un castel victorian unei hale urbane, oricât de elegantă și de căutată ar fi aceasta. Pavilioanele albe într-o grădină, boltele de trandafiri și făcliile când se lasă întunericul sunt iarăși ceva ce place romanticei mirese. În ceea ce privește muzica, fiecare melodie trebuie să fie aleasă pe sprânceană sau această importantă misiune trebuie lăsată doar în mâna cuiva de mare încredere. Căci fundalul sonor le poate amplifica visul frumos sau îl poate transforma în coșmar.

Leu în lumina reflectoarelor

Petrecerea unei Leoaice, și mai ales dacă este vorba de nunta ei, va fi cu siguranță evenimentul anului, și se va vorbi mult timp despre ea. Știm doar cum Leilor le place să epateze cu ce au, așa că garantat nu vor face rabat de la lux și opulență, distracții și veselie pentru toată lumea. Fiecare aspect al nunții trebuie să fie la superlativ și să întreacă în grandoare ceea ce s-a văzut până acum.

Leii au nevoie de mult spațiu, motiv pentru care, dacă n-au la dispoziție un castel sau vreo sală de bal fastuoasă, preferă să facă nunta în aer liber, dar cu o doză puternică de dramatism și pasiune, la care șampania să curgă în valuri. Tematica va fi una extravagantă, cum ar fi bal mascat sau costume medievale, cu decoruri bogate și vestimentații sofisticate sau, de ce nu, party pe plajă Ibiza style cu cocteiluri și plimbări pe iaht la răsărit. Oricum ar fi, nunta unei Leoaice este de neratat.

Puritate Feciorelnică

Dacă ești Fecioară și te pregătești de nuntă poți face economii substanțiale, căci nicio altă zodie nu este la fel de pricepută în organizări, planificări, întocmire de liste etc. Mai mult decât atât, bunul tău gust înnăscut este o garanție că nunta îți va fi o petrecere cu stil, în tendințe dar nu exagerat, la care toată lumea se va simți bine. Pentru că Fecioara e foarte atentă la detalii și îi place să lase oamenilor amintiri plăcute. În mod obligatoriu pentru o Fecioară, nunta se va încheia cu plecarea înt-o lungă lună de miere.

Căci îi place să cutreiere lumea, Fecioarei, însetată cum e de nou și de culturi străine, și cu siguranță va alege un loc în care să se poată prăji ore în șir la soare, dar și să viziteze obiective turistice mână-n mână cu alesul inimii. Ca decoruri i se potrivesc spațiile largi, luminoase și transparente, cu linii simple și elegante. Nu-i plac stridențele și muzica zgomotoasă. Aranjamentele să fie simple, moncrome. Merge pe ideea că less is more.

Dragostea atârnă greu la Balanță

Născută sub semnul lui Venus, femeia Balanță este făcută pentru a deveni mireasă. Căci niciun alt semn nu pune atâta preț pe dragoste, parteneriat, căsnicie și mai ales armonie în toate acestea. Nu-i de mirare că pentru idealista Balanță căsătoria nu este un simplu schimb de inele, ci inițierea într-una dintre taine. Iar pentru acest moment important al trecerii dintr-o etapă la alta este nevoie de un loc special.

Nicio grijă, cu un simț estetic puternic dezvoltat, Balanța va alege atent un hotel cochet sau o mănăstire veche, un conac boieresc sau poate chiar un mic palat – important este să aibă un farmec aparte și neapărat o notă de lux. La același nivel trebuie să se ridice și luna de miere, căci Balanței îi place să se plimbe mult, dar mai ales confortabil. Totuși, nimic părăsit în creierii munților, căci e și petrecăreață și are nevoie de lume multă și bună în jur. O nuntă la care latura estetică va avea multe de spus!

Pasiune de Scorpion

O nuntă plină de trăiri și senzualitate îți dorești, căci atunci când Scorpionul face nuntă, nu se încurcă cu jumătăți de măsură. Dragostea-i un lucru sfânt, iar căsătoria trebuie să-i stea cunună, totul sau nimic! Intensitatea cu care femeia Scorpion își trăiește viața se va oglindi și-n felul în care va petrece în ziua nunții ei. Care, pe alocuri, poate căpăta accente demne de un dramatism de Bollywood. Ruine pe fundal, decorațiuni pline de mister, opulență și baroc, muzică încărcată simbolic – nunta miresei Scorpion va fi înscenată ca o piesă de teatru la dimensiuni gigantice.

În ceea ce privește decorul floral, nimic nu se ridică la nivelul trandafirilor pentru Scorpion, niciuna dintre plante nu reprezintă la fel de bine partea însorită, dar și pe cea tenebroasă a iubirii. Dar se împacă bine și cu senzualitatea florilor exotice ori, dimpotrivă, cu simplitatea crinului, puritate și ispită în același timp.

Nonconformism de Săgetător

Deși iubești libertatea mai mult ca orice, odată ce ai spus „da“, așa rămâne. Săgetătorii iubesc complet neconvențional și la fel își doresc să le fie și nunta. Indiferent că organizează o petrecere mai ceva ca balul vienez sau că fac o chermeză în prima cocioabă care le iese în cale, banal nu va fi cu siguranță și nici plictisitor. Mare iubitoare de natură, mireasa Săgetător ar prefera o locație sub cerul liber, dacă se poate.

Cu proverbialul ei optimism nici măcar o ploaie n-ar putea să-i strice cheful, ba chiar ar fi ocazie de animare spontană a petrecerii. Tot în natură i-ar plăcea să-și petreacă și luna de miere: fie că se află în deșert, fie pe Everest, dacă e cu jumătatea, e fericită și deloc pretențioasă în ceea ce privește confortul. Simțul estetic și atracția pentru tot ce este pe val îi asigură o nuntă stilată dar relaxată, simpatică și veselă.

Capricorn de lux

Adori tradițiile și detești experimentele inutile, iar asta este valabil și pentru cea mai frumoasă zi din viața ta. Și chiar dacă în mod normal ești o tipă chibzuită, la nunta ta vor fi cele mai delicioase preparate și cele mai alese băuturi. Mai bine icre negre și șampanie pentru un cerc restrâns decât sarmale pentru tot satul, te-ai gândit tu. Iar pentru că această dragoste pentru tot ce-i mai bun vine în contradicție cu faptul că ești cam strânsă la pungă, vei negocia la sânge, vei obține reduceri și oferte și, până la urmă, vei avea acea nuntă de lux pe care ți-o dorești, la un preț extrem de bun.

Ca mijloc de locomoție cel mai bine ți se potrivește o limuzină – îți vine mănușă, ar trebui să ai așa ceva și-n viața de zi cu zi. Desigur, nici o caleașcă de lux cu aer princiar nu te-ar deranja, important este să-ți sublinieze statutul și să poți coborî din ea precum vedetele pe covorul roșu.

Vărsători, party people

Ești sigură că vrei să te căsătorești? Înseamnă că ți-ai găsit marea dragoste, căci Vărsătorii, iubitori de libertate extremă cum sunt, cu foarte mare greutate se lasă prinși în mrejele căsniciei. Idealistă, mireasa Vărsător crede în marea dragoste pe viață. Însă când vine vorba de nuntă, spiritul ei rebel își face simțit din nou prezența.

Acolo unde alții sărbătoresc evenimentul liniștit și cumințel, pentru Vărsătoare petrecerea trebuie să fie una monstru, să devină cel mai spectaculos eveniment al sezonului. O nuntă cu decor industrial și dansuri într-un club până în zori este ceva de la sine înțeles pentru rebela mireasă, iar la party, se înțelege, sunt invitați toți prietenii. „Muzică bună, decor nonconformist și libertate de expresie“ va fi mottoul nunții voastre!

Comments

comments

Lasă un răspuns