Esti aici
Femeia.ro > Promo > Senzori pentru poluare

Senzori pentru poluare

Airly și Philips România lansează campania de crowdfunding “România respiră – Vrem aer curat!” pentru instalarea senzorilor de monitorizare a calității aerului în cât mai multe orașe din țară.
În cadrul campaniei, orice persoană se poate implica în achiziția unui senzor într-un oraș din țară printr-o donație directă, dar și în alegerea zonelor în care acesta va fi instalat. Campania se desfășoară în perioada 20 ianuarie – 31 martie 2020, pe pagina dedicată, www.romaniarespira.ro, și are ca scop extinderea rețelei independente Airly de monitorizare a calității aerului din România, care oferă informații despre nivelul emisiilor de particule în suspensie, PM 10, PM2.5 și PM1 în timp real și gratuit, din zona în care senzorii sunt instalați, pe site-ul https://airly.eu/map/en/ sau în aplicația Airly pentru smartphone.
De la momentul lansării în România și până în prezent, senzorul situat în centrul Bucureștiului este cel mai accesat dintre toți cei 3000 de senzori Airly din întreaga lume.
Mai mult, pentru a crește gradul de conștientizare privind calitatea aerului din interior, care, conform Organizației Mondiale a Sănătății poate fi de 2 până la de 5 ori mai poluat decât cel din exterior, Philips România oferă celor care se implică în campanie soluții de monitorizare și de purificare a aerului din interior.
Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns