Esti aici
Femeia.ro > Promo > Serialul “Patria mea ești tu” continuă la Kanal D

Serialul “Patria mea ești tu” continuă la Kanal D

Serialul turcesc de succes, cu Halit Ergenc și Berguzar Korel în rolurile principale, revine cu noi episoade, din 11 iunie, de la ora 22.00.

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcești pentru că, începând din 11 iunie, în fiecare joi și vineri, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări noi episoade ale producției “Patria mea ești tu”, ce îi are în distribuție pe doi actori foarte iubiți de publicul din întreaga lume: Halit Ergenc și Berguzar Korel.

Serialul a cucerit milioane de fani cu o poveste de iubire care se dezvolta într-un context istoric dramatic. Acțiunea producției se desfășoară în timpul Războiului de Independență al Turciei, Halit Ergenc interpretând un erou national al țării, pion important în conflictual dintre Turcia și Grecia, și unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Adevărul istoric se împletește cu drama intimă, romanțată, a personajelor principale, coșmarul războiului, schimbările sociale și politice dramatice ale acelor vremuri supun la grele încercări dragostea dintre Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel). Personajul interpretat extraordinar de Halit Ergenc devine un erou tragic, păstrând un secret tulburător pentru bine poporului său și înfruntând ruinarea familiei sale.

Nu pierdeți începând din 11 iunie, de la ora 22.00, în fiecare joi și vineri, noi episoade ale serialului “Patria mea ești tu”, cu Halit Ergenc și Berguzar Korel, la Kanal D.

Text și foto: PR

 

Comments

comments

Lasă un răspuns