Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sfaturi de ingrijire a ochilor pentru mamici

Sfaturi de ingrijire a ochilor pentru mamici

Nu trebuie sa te neglijezi insa.

Somnul de frumusete

Cearcanele si pungile de sub ochi devin din ce in ce mai evidente cu cat orele nedormite se acumuleaza. Asa ca incearca sa "furi" cateva minute sau chiar ore de odihna cat mai des, iar cand programul micutului incepe sa se stabilizeze, da-i un exemplu bun prin respectarea orei de culcare. Iti va face si tie bine la frumusete.

Crema

O lotiune pentru calmarea ochilor obositi poate sa faca minuni. Ai grija ce produse alegi, ochii sunt importanti si trebuie ingrijiti ca atare.

Sprancenele

Pentru a da un contur aparte intregii figuri, trebuie sa te ingrijesti si de sprancene. Acestea au un rol bine definit de a intregi aspectul fetei si al ochilor, asa ca nu trebuie sa le neglijezi. Penseaza firele in plus si da o forma bine definita sprancenelor tale.

Anticearcan

Daca nu iti place ceea ce vezi in oglinda, atunci poti actiona impotriva pungilor de sub ochi si a zonelor intunecate cu un anticearcan. Acesta insa nu reprezinta o solutie pe termen lung, asa ca tot somnul iti va readuce frumusetea si odihna oglindita in privire.

Genele

Un aspect aparte al ochilor este dat si de gene. Poti folosi un rimel sau mascara pentru alungirea genelor sau pentru a le da volum, in functie de ceea ce consideri ca iti avantajeaza mai mult privirea.

Fard de pleoape

Putina culoare nu strica niciodata. Chiar daca esti o mamica ocupata, nu trebuie sa te neglijezi, asa ca poti cocheta din cand in cand, chiar si numai prin casa, aplicand un machiaj discret si natural ochilor tai.

Comments

comments

Lasă un răspuns