Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sfaturi pentru nunta nonconformista

Sfaturi pentru nunta nonconformista

Dacă ai stabilit să faci o nuntă restrânsă, la care să îți inviți doar prietenii foarte apropiați care te cunosc și te apreciază pentru felul tău de a fi, atunci nu există restricții în organizare. Dacă însă va fi o nuntă la care vine și familia, trebuie să te gândești și la invitații tăi. Mătușile tale este posibil să nu îți aprecieze nonconformismul, oricât de bine te-ar cunoaște.

[*10 categorii de invitati de care te poti lipsi*][1]

Să fim sinceri. Nunta, la fel ca orice alt eveniment din viață este despre compromisuri. Și tu va trebui să faci unele, mici sperăm, care să își permită să îți exprimi personalitatea și în același timp invitații tăi să să simtă bine. Fă-i pe ceilalți să își aprecieze nonconformismul, nu să te critice!

[*10 idei pentru nunta ta*][2]

Rochia de mireasa, unul dintre cele mai importante elemente pentru tine poate fi cel mai bine personalizat. Poți să îți alegi în locul rochiei clasice o rochie în nuanțe pastelate sau dacă vrei mai multă culoare, ce ai spune de o rochie albă cu trandafiri roșii aplicați? O altă variantă ar fi să ai o rochie din satin alb cu aplicații de dantelă colorată. Te sfătuim totuși, să nu alegi o rochie prea simplă sau…neagră. Altfel, invitații tăi nu vor ști cine este mireasa.

[*Alege rochia în funcție de forma corpului*][3]

Verighetele pot fi și ele foarte simplu înlocuite cu alte variante nonconformiste. Deși la cununia religioasă ai nevoie de verighetele clasice, poți să împrumuți un set de la părinți sau de la nași. Varianta cealaltă este să aveți verighetele tatuate, cu orice simbol simțiți voi că vă reprezintă. Inimi, simbolul infinitului, numele voastre sau ceva abstract.

[*5 pasi de urmat cand alegeti verighetele*][4]

Accesoriile pot fi elementele tale nonconformiste la nuntă. Pantofii, bijuteriile, buchetul de flori, gentuța, haina, toate au un corespondent personalizat. Spre exemplu, poți asorta unei rochii diafane o pereche de bocanci și o biker jacket, în locul plicului clasic poți să alegi un plic în formă de carte / inimioară sau în locul buchetului de flori…un buchet de fluturi. De plastic, evident.

[*10 reguli generale pentru organizarea nuntii*][5]

Locația evenimentului. Dacă alegi să te căsătorești undeva la munte sau la mare, într-un loc deosebit pentru tine, ține cont că nu vor putea ajunge toți invitații tăi acolo. Ai grijă să fie o locație accesibilă tuturor oamenilor pe care îți dorești să îi ai aproape. Nonconformismul poate să mai aștepte în acest caz, nu?

Opțiunile sunt nenumărate, depinde de tine ce alegi să porți și să faci la nunta ta.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-idei-interesante-pentru-nunta-ta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/alege-rochia-in-functie-de-forma-corpului
[4]: https://www.miresici.ro/articole/5-pasi-de-urmat-cand-alegeti-verighetele
[5]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-organizarea-nuntii

Comments

comments

Lasă un răspuns