Esti aici
Femeia.ro > Promo > Sfaturi pentru o nunta…comoda

Sfaturi pentru o nunta…comoda

Cere ajutorul în organizarea nunții. Chiar dacă nu apelezi la profesioniști, poți să delegi cât mai multe responsabilități viitorului soț, părinților voștri, domnișoarelor de onoare și altor prieteni. Tu trebuie să fii managerul, cel care supraveghează ca toate taskurile să fie duse la îndeplinire cu succes.

*[Reguli pe care poti sa le incalci la nunta][1]*

Privește totul dintr-o altă perspectivă. Chiar și atunci când lucrurile par a merge prost, o minte creativă și pozitivă va reuși să ocolească stresul și mai ales să găsească soluții celor mai dificile situații. Nu uita, ai atâtea oportunități, trebuie doar să deschizi ochii bine și să le vezi.

O nuntă restrânsă, între cei apropiați va avea șanse mai mari de succes. Nunta poate fi și o afacere dar atunci va fi și o sursă continuă de stres. Vei fi nevoită să faci compromisuri peste compromisuri pentru a împăca gusturile atâtor oameni. Pe când o nuntă intimă înseamnă gusturi comune și toleranță la micile tale excentricități. Apropiații îți vor aprecia nevoia de a-ți personaliza nunta și se vor bucura alături de tine.

[*Sfaturi pentru nunta nonconformista*][2]

Rochia de schimb. În ziua cea mare vrei să arăți spectaculos dar și să fii lejeră să poți să dansezi și să râzi în voie. Așadar, poți să folosești două rochii de mireasă de care să te schimbi atunci când simți nevoia. Sau mai bine, poți să îți creezi o rochie care se modifică. Spre exemplu, poți să faci fusta detașabilă și să renunți când crezi de cuviință la cea de prințesă, pentru alta din satin și dantelă care îți va oferi o mai mare libertate de mișcare.

Pantofii comozi sunt extrem de importanți pentru o mireasă fericită. Dacă vrei neapărat să porți tocuri pentru a fi mai înaltă alege o pereche de pantofi cu platformă, nu sunt la fel de obositori precum cei normali. Dacă însă ești destul de înaltă, alege un toc mai mic și mai gros pentru mai multă stabilitate.

[*10 idei interesante pentru nunta ta*][3]

Machiajul poate fi și el o sursă de stres. Dacă vrei să nu stai cu grijă tot timpul că îți strici make-up-ul sau coafura, alege unele simple, naturale. Poartă
părul în bucle lejere care dau un farmec aparte oricui și folosește culori pastelate în machiajul ochilor și pe buze.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/reguli-pe-care-poti-sa-le-incalci-la-nunta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-nunta-nonconformista
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-idei-interesante-pentru-nunta-ta

Comments

comments

Lasă un răspuns