Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Stilul sport pe care-l poți adopta la birou

(P) Stilul sport pe care-l poți adopta la birou

stilul sport

Poți să porți ținute mai atletice într-un mediu de lucru? Sigur că poți, chiar dacă cei mai conservatori vor exclude din start această opțiune. Casele de modă au auds stilul sport pe catwalk, iar brandurile mari și-au rafinat design-ul atât de mult, încât  piesele vestimentare destinate sălii de sport sunt prezente acum peste tot. Desigur, nu orice birou este potrivit pentru astfel de abordări îndrăznețe. E o diferență mare între o bancă și un startup, de exemplu. Dar dacă atmosfera de la serviciu e mai relaxată, apelează cu încredere la un card de cumpărături și îmbracă-te mai lejer la muncă.

Tricouri lărguțe

Producătorii de îmbrăcăminte sport s-au gândit la pasionații de fitness și au pus pe piață articole care arată mai modern decât multe creații ale caselor de modă. Un astfel de exemplu este tricoul tip tunică, foarte lejer și relaxat, care merge de minune și alături de o pereche de blugi, dar și lângă colanții de sală. Ai grijă să alegi modele de calitate, din materiale care respiră și în culori mai sobre, pentru a le putea folosi în orice context.

Pantaloni yoga

Acum e posibil să te pregătești încă de dimineață pentru ședința de pilates de la sfârșitul programului. Există pantaloni yoga din material delicat și elastic, care îți permit să te miști liber, dar au și o croială elegantă. Secretul este să eviți tiparele moderne, foarte țipătoare. Caută modele cu dungi subțiri sau culori închise, mai apropiate de pantalonii clasici de stofă.

Blazer-ul schimbă totul

Orice articol sport poate fi adaptat la mediul de lucru dacă este accesorizat corect. De exemplu, prin folosirea unui blazer. Însă încearcă să nu apelezi la cea mai elegantă variantă din șifonier, ci alege un blazer mai confortabil, din material moale și catifelat, pentru a nu face notă discordantă cu restul ținutei.

Design deosebit

Principiul general de ținut minte când alegi haine sport-office este că modelele curajoase se potrivesc oriunde. Detaliile mai interesante, precum bluzele cu guler căzut, tivurile asimetrice și cusăturile neobișnuite vor adăuga un plus de stil. Nu vei avea o ținută sport sau office, ci pur și simplu modernă.

Să te îmbraci lejer la muncă e mai simplu ca niciodată. Important e să alegi materiale de calitate, de la producători recunoscuți. Iar dacă începi căutările alături de CardAvantaj, vei fi relaxată și în momentul plății. Pentru că poți împărți totul în rate fără dobândă*.

 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

Sursă foto: Credit Europe Bank

Comments

comments

Lasă un răspuns