Esti aici
Femeia.ro > Promo > Superstitii care-ti spun cum afli sexul copilului

Superstitii care-ti spun cum afli sexul copilului

Ecografia este singura modalitate de a afla cu cat mai mare precizie sexul copilului inainte de a se naste, dar chiar si aceasta metoda are procentul ei de probabilitate. Insa exista si alte metode haioase care iti pot spune daca vei avea fata sau baiat. Cel putin, asa umbla vorba…

Cum afli sexul copilului

Testul verighetei

Scoate verigheta, leag-o de un fir de ata si ridic-o deasupra burticii. Dupa ce o legeni putin, observa daca se misca in cerc sau in linie dreapta. In primul caz se spune ca vei naste baiat, in al doilea fata.

Ce forma are burtica

Daca ai burtica rotunda se spune ca vei avea fata, iar daca este tuguiata si coborata, baiat. De asemenea, se spune ca, daca primele miscari ale fatului se simt in partea stanga, atunci vei naste o fata, iar daca se simt in dreapta, atunci va fi un baiat.

Sexul copilului se cunoaste dupa fata

Daca te uratesti la fata in cele noua luni de sarcina, asteapta-te sa faci o fetita. Pentru ca mamele de fata impart, zice-se, frumusetea lor cu fetele. Invers, e clar, e vorba de baietel!

Secretul cifrelor

Mayasii credeau ca, daca varsta mamei si anul comnceperii sunt ambele numere pare sau impare, atunci se va naste o fata. Daca, in schimb, varsta mamei este numar par, iar anul conceperii este un numar impar (sau invers) atunci copilul va fi un baiat.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns