Esti aici
Femeia.ro > Promo > Superstitii pozitive la nunta

Superstitii pozitive la nunta

Atunci când superstițiile sunt pozitive, de ce să nu ții cont de ele? Iată care sunt cele mai bune semne la nuntă!

Dacă vezi un curcubeu sau ai vreme însorită e semn bun. Dacă plouă, tot semn bun e (ploaia înseamnă belșug). Așa că nu-ți face griji pentru cum va fi vremea.

Spargerea unui pahar alungă ghinionul. Asta nu înseamnă că, dacă veți sparge toată vesela, veți avea o căsnicie fericită. Dar poţi încerca şmecheria, în caz că ai spart deja o oglindă.

Plânsul la nuntă aduce noroc. Până în prezent, nu există studii care să certifice acest lucru. Și nici nu vă recomandăm să o faceți. Poate doar ca să vedeți dacă se confirmă.

Ieși din casă cu dreptul. Nu trebuie să te căsătorești ca să știi asta.

Când vine să te ia de acasă, privește mirele prin inelul de logodnă. Se spune că, așa cum îl vei vedea atunci, așa va fi toată viața: ori vesel, ori încruntat. Preventiv, sună-l și spune-i o glumă. Ai grijă să fie una reușită. Și să stai așezată și pe o pernă, să îți fie viața ca în puf. Și nu uita că, la furatul miresei, mirele plătește ca să nu aibă senzația că te ia pe gratis.

Pune-ți un ban în pantof în ziua nunții. Astfel, vei avea mulți bani în viață. Și multe bătături.

Câte hornuri numeri în drum spre biserică, atâția ani vor trece până la primul copil. Sună frumos, dar nu prea mai e valabil dacă locuiești în Militari sau Balta-Albă.

Patul soților trebuie pregătit de două fete „mari”. Şi asta sună frumos, dar pentru secolul XXI, propunem formularea „două tinere celibatare”.

Comments

comments

Lasă un răspuns