Esti aici
Femeia.ro > Promo > Târg de joburi în industria ospitalității și în pandemie

Târg de joburi în industria ospitalității și în pandemie

targ de joburi

Într-o perioadă în care majoritatea unităților hoteliere au decis să micșoreze echipele, Bacolux Hotels România deschide porțile pentru angajări. Cu locații în Băile Herculane, Bușteni, Craiova, și Eforie Nord, toate posturile deschise în grupul hotelier se reunesc la târgul de joburi organizat luna aceasta la Herculane.

 

Târgul de joburi Bacolux Hotels România va avea loc în perioada 13-15 octombrie la Bacolux Afrodita Resort & SPA în Herculane, iar în cadrul acestuia vor fi disponibile peste 20 de poziții diferite pentru specialiști și juniori. Totodată, evenimentul este un bun prilej pentru vizitarea celor 2 locații Bacolux din Herculane și consiliere din partea unei echipe cu experiență în ceea ce privește o carieră în industria ospitalității.

Bacolux Afrodita Resort & Spa **** si Bacolux Diana Resort *** din Herculane însumează peste 800 de locuri de cazare cu o capacitate totală de 420  camere, fiind reprezentative pentru turismul de sănătate din țară prin cele două centre balneo & SPA, Herculum Spa și Centrul de sănătate Diviana, renovate recent și echipate cu aparatură de ultimă generație.

,, Astfel de acțiuni nu ne sunt străine, dezvoltarea echipei fiind de ani buni una dintre preocupările noastre principale. Suntem implicați în dezvoltarea profesională a echipei noastre încă din timpul studiilor, fiind printre primele unități hoteliere din România care am intrat în proiectul de învățământ dual și astăzi avem colegi pe care i-am susținut și îndrumat încă din timpul liceului. Târgul de joburi este un pas firesc în contextul dezvoltării continue și extinderii grupului nostru și ne dorim să reunim în același loc toate posturile disponibile în acest moment în locațiile Bacolux Hotels. În același timp ne dorim să transmitem mesajul că industria ospitalității rămâne o industrie puternică indiferent de contextul prin care trecem și că un bun management poate trece și de astfel de vremuri. Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reușit să păstrăm toți membrii echipei la nivelul grupului și în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi.” – a declarat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România

Persoanele în căutarea unui job în industria hotelieră se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels Romania, care oferă în prezent oportunități de angajare in Herculane și Craiova.

Cei interesați se pot înregistra pentru participarea la târgul de joburi accesând acest link.

Mai multe informații despre târg sunt disponibile pe site-ul Bacolux Hotels și pe pagina de facebook a evenimentului.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns