Esti aici
Femeia.ro > Promo > Te-ai oferit să organizezi petrecerea burlacițelor sau ai de facut un cadou de nuntă unei bune prietene?

Te-ai oferit să organizezi petrecerea burlacițelor sau ai de facut un cadou de nuntă unei bune prietene?

Nunta este un moment foarte important in viața unei femei. Multe dintre ele visează de mici la o nuntă invaluită de norișori albi, cu mulți prieteni atrăgători, care admiră cea mai importantă persoană de la nuntă: mireasa.

Un moment important in economia nunților este petrecerea burlacițelor. Suntem convinși ca ai vazut de multe ori grupuri de fete in Centrul Vechi cu tricouri albe pe care scrie „Bride Squad”, care aleargă din bar in bar, degustând tot felul de cocktailuri colorate, pline cu amestecuri ciudate, create în scopul de a promova ineditul locației respective. Sunt aceleași fete serioase in joburile lor corporate de zi, care conduc ședințe si de multe ori echipe de zeci de oameni si care, de regulă, beau apă plată cu lămâie.

Noi iți propunem și altceva! La modă sunt acum experiențele inedite, care durează mult mai mult in amintirea „Bride Squad-ului” și le face complice la păstrarea secretului aventurii traite împreuna.

Vom sări peste experiențe de genul striptease, despre care puteți citi in alte articole. O experiență interesantă care poate fi traită de burlacițe este un spa deosebit, imbogațit cu nenumarate proceduri de masaj, care le va relaxa si energiza pentru noaptea de pomină care va urma.

O altă experiență foarte interesantă este inchirierea unui yacht, unde vor fi singure cu skipperul – acesta poate fi si femeie, dar de ce sa te abții de la a urmari la lucru un marinar, care va fi toata ziua la dispoziția ta?

In ultima vreme există tot mai multe femei pasionate de automobile, asa că de ce sa nu încerci o petrecere a burlacițelor la un autodrom, unde poți simti numeroșii caluți de sub capota unor mașini fenomenale?

Un alt moment important in desfașurarea unei nunți este oferirea cadourilor, care să le aminteasca celor doi miri despre prezența ta la unul dintre cele mai importante momente din viața lor.

Am depașit de mult perioada cadourilor în animale, covoare, plăpumi sau alte articole casnice. Nu am depașit însa cadourile de genul cuptor cu microunde sau prajitoare de pâine, care le vor da nenumarate bătai de cap mirilor, care se vor trezi cu câte 2-3 exemplare din fiecare la final.

Cadourile experiența vor fi mult mai prețuite și vor crea amintiri mult mai plăcute decat ultimul model de camera video. www.experimenteaza.ro ofera nenumărate idei de astfel de cadouri și au chiar o intreagă categorie dedicata cadourilor romantice: cazări în castele medievale, workshop-uri inedite sau cine gourmet in locații de renume.

Ramâne să iți mai alegi rochia pe care o vei imbrăca la nunta prietenei tale, dar nu ne ajung cuvintele pentru a descrie această încercare. Have fun!

Comments

comments

Lasă un răspuns