Esti aici
Femeia.ro > Promo > TNB redeschide stagiunea în sălile de spectacol

TNB redeschide stagiunea în sălile de spectacol

TNB

Teatrul Naţional din Bucureşti anunţă redeschiderea stagiunii, pentru început la trei dintre sălile aflate în interiorul clădirii: Sala Mare, Studio şi  Pictura.  

În seara zilei de 16 septembrie, Noii infractori, comedia de mare succes a scriitoarei israeliene Edna Mazia, revine pe scena Sălii Mari după o jumătate de an de întrerupere cauzată de epidemia de coronavirus. 

Între primele titluri ce revin pe afişul stagiunii veţi regăsi şi Micul infern de Mircea Ştefănescu şi Allegro ma non troppo de Ion Minulescu (la Sala Mare), Bârfe, zvonuri şi minciuni de Neil Simon (la Sala Studio), O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii după un roman de Mark Haddon, Figuranta de Andreas Petrescu, A fost odată în România şi Omul care a văzut moartea de Victor Eftimiu  (la Sala Pictura).

Până la finalul acestei luni, reprezentaţiile în aer liber oază  de reconfortare şi oxigen teatral  pentru publicul iubitor de spectacol – continuă în ambianţa plăcută şi elegantă din  Amfiteatrul TNB, amplasat sus pe teatru!

Și tot acolo,  în cadrul proiectului 9G la TNB, va avea loc în zilele de 15 și 22 septembrie premiera spectacolului M de la Murphy, conceput de Andrea Gavriliu, apreciată drept unul dintre cei mai interesanţi coregrafi ai momentului.  M de la Murphy este un puzzle coregrafic, un spectacol de teatru fizic de o excepţională inventivitate şi forţă de expresie ce antrenează 8 performeri, actori şi dansatori fantastici, ce aduc în faţa dumnevoastră, într-o oră de magie a mişcării, ironia, candoarea şi filosofia frustă a legilor lui Murphy. Din 15 septembrie, în premieră la TNB! De neratat!

Noutăţile repertoriale, precum şi evenimentele organizate în jurul acestora sunt prezente de-acum şi online pe canalul de Youtube al teatrului, TNB TV.

Programul complet al Teatrului Naţional pentru redeschiderea stagiunii îl găsiţi pe site, la adresa www.tnb.ro.

Tot de acolo puteţi afla noile măsuri de protecţie ce privesc prevenirea contaminării cu SARS CoV 2. Celelalte, între care purtarea obligatorie a măștii și termoscanarea, rămân neschimbate.

În ceea ce priveşte achiziţionarea biletelor se recomandă în continuare procurarea acestora  online. În cazul achiziţiei biletelor de la Casa de bilete, se încurajează utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul.

Programul TNB va fi anunţat de la o săptămână la alta, în funcţie de evoluţia pandemiei şi de măsurile ce se vor impune de la o etapă la alta. 

 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns