Esti aici
Femeia.ro > Promo > Top 5 bijuterii din argint pe care le puteți oferi în dar bărbaților

Top 5 bijuterii din argint pe care le puteți oferi în dar bărbaților

Bijuteriile reprezintă un accesoriu purtat frecvent încă din Antichitate, atunci când acestea erau folosite pentru reprezentarea scenelor din mitologie. În perioada Evului Mediu, bijuteriile realizate din aur, argint sau pietre prețioase erau preferate atât de femei, cât și de bărbați, întrucât  acestea reflectau statutul lor social.

Astăzi, aceste accesorii prețioase sunt întâlnite cel mai des în cadrul categoriilor de accesorii destinate femeilor, însă există și numeroase bijuterii din argint lucrate special pentru bărbați. Astăzi te invităm să descoperi ce bijuterii poți oferi în dar partenerului tău, în luna cadourilor.

Bijuterii din argint pentru bărbați – Cadouri prețioase pentru cei dragi

Te-ai confruntat în trecut cu lipsa ideilor de cadouri în preajma zilei de naștere a partenerului tău de viață? Ți s-a întâmplat să nu știi ce să-i cumperi unei persoane dragi, ca simbol al aniversării voastre? Există diverse modele de bijuterii de argint pentru bărbați, special create pentru a-i surprinde pe aceștia în mod plăcut.

Lucrate manual cu atenție și migală, aceste bijuterii reflectă o notă de masculinitate și un plus de eleganță. Există numeroase variante pe care te poți baza, pentru a oferi un cadou special în dar, de la produsele aflate în categoria celor mai deosebite inele și brățări lucrate manual în Thailanda, la cele mai frumoase pandantive și amulete, cu simboluri unice.

Bijuteriile reprezintă cadouri de suflet, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Iată câteva idei practice de cadouri, pe care le puteți folosi pentru a surprinde în mod plăcut persoanele deosebite din viața voastră!

Lanț gros din argint, lucrat manual în Indonezia

Un lanț gros, confecționat din argint 925 reprezintă o alternativă elegantă și potrivită oricărui stil vestimentar. Creată cu migală în Indonezia, o astfel de bijuterie în formă de spic reprezintă un cadou unic pe care îl poți oferi în dar, cu ocazia aniversării zilei de naștere a iubitului, logodnicului sau soțului. Lanțul gros din argint poate fi purtat simplu sau împreună cu pandantivul favorit al partenerului tău. Acesta va putea asorta această bijuterie specială din argint cu un tricou simplu, în stilul polo sau cu o cămașă elegantă.

Inel din argint, lucrat manual în Thailanda

Inelele deosebite, lucrate manual în Thailanda fac parte din categoria bijuteriilor destinate bărbaților. Un inel modern din argint, cu un model elegant reprezintă o alegere inspirată, pentru ocaziile speciale din viața voastră de cuplu. Datorită finisajului deosebit și sistemului reglabil al acestor accesorii, îți vei surprinde în mod plăcut jumătatea.

Brățară din argint, lucrată manual în Thailanda

Brățările din argint  reprezintă o alegere potrivită atunci când îți dorești să faci o surpriză plăcută unei persoane dragi, indiferent de ocazie. Lucrată manual în Asia, o astfel de brățară este accesorizată cu motive thailandeze și este completată cu un fir din argint împletit, pentru obținerea unui efect spectaculos.

Brățară Kalasin din argint, ingenioasă

Dacă partenerul tău adoră să poarte bijuterii din piele sau brățări din argint, trebuie să știi faptul că brățara Kalasin poate fi purtată în combinație cu acele accesorii. Modelul complex al acestui accesoriu prețios, lucrat manual în Thailanda, se potrivește ușor pe orice încheietură, datorită sistemului său de reglare. O astfel de bijuterie poate fi purtată atât în cazul unor ocazii speciale cât și atunci când desfășori activitățile zilnice.

Inel tuareg din argint și abanos, lucrat manual în Niger

Printre bijuteriile speciale din argint, destinate bărbaților, se regăsește și inelul gravat cu simboluri tuarege, produs manual în Africa. Modelul complex, piramidal al acestui accesoriu prețios este potrivit în cazul ținutelor vestimentare elegante. Datorită design-ului său grandios, este recomandat ca inelul tuareg să nu fie purtat în combinație cu alte accesorii. De asemenea, această bijuterie reprezintă cadoul ideal pentru ziua de naștere a persoanei iubite, aniversările de cuplu sau pur și simplu pentru acele momente în care vrei să-i faci o surpriză partenerului de viață, fără un motiv anume.

Indiferent de preferințele iubitului, logodnicului sau viitorului tău soț, există o varietate de bijuterii din argint pentru bărbați, din care poți alege accesoriul prețios ideal pentru a deveni cadoul lui de suflet.

 

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Metaphora Bijoux

Comments

comments

Lasă un răspuns