Esti aici
Femeia.ro > Promo > Trei motive să organizezi petrecerea burlăcițelor chiar la tine acasă

Trei motive să organizezi petrecerea burlăcițelor chiar la tine acasă

Petrecerea burlăcițelor este cea mai bună ocazie să scapi de stresul organizării nunții și să te simți bine alături de prietenele tale. De aceea, cel mai bun loc unde să-ți faci de cap în ultima ta zi de „femeie liberă” este chiar la tine acasă.

Poate obișnuiești să ieși cu prietenele în cluburi și te simți bine în centrul atenției, acolo unde este multă lume. De aceea, poți fi tentată să alegi ca loc pentru petrecerea burlăcițelor tot un club sau un alt loc foarte animat, poate chiar extravagant. Nu uita însă că aceasta nu este o petrecere ca oricare alta, ci are și conotații simbolice.

Poate că este ultima zi în care vei mai sta în casa ta, înainte să te muți cu soțul. Sau poate este ultima noapte în care vei sta fără el, înainte ca el să se mute oficial la tine acasă. Oricare ar fi situația, ține cont că această seară este despre tine și „fetele” tale, care ți-au fost mereu alături când ai avut nevoie. De aceea, cel mai bun loc pentru a retrăi aceste clipe de neuitat este chiar la tine acasă.

În afară de intimitatea pe care ți-o oferă casa, sunt și alte avantaje pentru care merită să organizezi la tine petrecerea burlăcițelor, după cum scrie și site-ul Carats And Confetti. În primul rând, atmosfera va fi mult mai liberă, mai relaxată, veți îndrăzni să faceți toate nebuniile care vă trec prin cap fără să vă fie teamă că vă judecă cei din jur.

  1. Ultima noapte în care „prietenele pot rămâne peste noapte”

Nu vei uita niciodată serile petrecute alături de bunele tale prietene. La început discutați despre teme și proiecte, apoi despre actori, cântăreți și poate chiar despre iubiții care vă dădeau serioase bătăi de cap la începutul relațiilor. Poți retrăi aceste momente plăcute, dacă vei organiza petrecerea burlăcițelor la tine acasă și le vei invita pe cele mai apropiate prietene să rămână peste noapte.

La urma urmei, după ce veți bea câteva cocktailuri și veți dansa pe rupte, nimic nu va fi mai plăcut decât să vă aruncați în patul moale, îmbrăcate lejer în pijamale. Un alt avantaj, deloc de neglijat, este că veți putea bea oricât de mult vreți, pentru că nu riscați să aveți probleme în drum spre casă.

Dacă alegi varianta asta, nu uita să le spui prietenelor să-și aducă pijamale, papuci și prosoape, eventual și saci de dormit și perne, dacă nu ai o cameră de oaspeți destul de mare și de bine dotată.

  1. Poți prepara chiar tu cele mai delicioase cocktailuri

Oricât de reușite ar fi băuturile făcute de un barman, tot mai bine este să pregătești chiar tu cocktailurile. E distractiv, te pot ajuta și prietenele și fiecare își va face băutura exact așa cum dorește, personalizată după propriul gust.

Iar dacă nu ai făcut până acum niciun cocktail, nu trebuie să-ți faci griji! Găsești suficiente rețete pe internet și, dacă e nevoie, inclusiv tutoriale pe YouTube. Va fi tare amuzant să experimentezi alături de prietenele tale cele mai trăznite combinații de băuturi. Indiferent ce cocktail preferă fiecare, esențial este să ai în casă suficient rom, pentru că acest ingredient nu poate lipsi din rețeta celor mai cunoscute și mai apreciate cocktailuri. Printre acestea se numără Mai Tai, Mojito, Daiquiri, Pina Colada sau Cuba Libre. Din acest articol poți afla totul despre rom, ca să știi de ce a devenit această băutură de nelipsit din compoziția celor mai bune cocktailuri din lume.

Ar fi bine să te interesezi din timp de câteva rețete de cocktail, dacă nu le cunoști deja, ca să fii singură că ai în casă tot ce îți trebuie pentru a prepara băuturile. Totuși, dacă ți-a scăpat ceva, poți improviza, poți face orice combinație vrei tu. Rezultatul poate fi chiar mai bun decât sperai.

Iar dacă nu, ei bine, ăsta va fi un bun motiv să te amuzi alături de prietene și, cu siguranță, veți ține minte „gustul ăla oribil”, care va deveni o amintire tare îndrăgită de la petrecerea burlăcițelor. Puteți face chiar un concurs amuzant: Cine prepară cel mai gustos cocktail? Dar cel mai rău la gust?

  1.  Cina poate să fie „la comun”

Ții minte petrecerile alea din liceu și din facultate, când mergeai la cineva acasă și aducea fiecare câte ceva de mâncare? Ei bine, poți organiza petrecerea burlăcițelor exact pe ideea asta. Tu pregătești câteva gustări, iar fetele aduc la rândul lor câte ceva. Trebuie să ai grijă însă ca toată lumea să știe ce aduce fiecare, să nu vă treziți că nu aveți desert sau aperitive.

Poți face o listă cu meniul, care va trece apoi din mână în mână și fiecare o va completa. De cele mai multe ori se adună multă mâncare și rămâne destulă, pentru mai multe zile. O bună ocazie să le inviți din nou pe fete la tine acasă, să mâncați împreună.

Iată cât de plăcut și distractiv poate fi să organizezi la tine acasă petrecerea burlăcițelor. Pentru o seară de neuitat alături de prietenele tale ai nevoie doar de câteva aperitive, cocktailuri cu rom și multă imaginație.

 

Sursa foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns