Esti aici
Femeia.ro > Promo > TTA Eternal de la Avon, primul parfum pe bază de gel din România

TTA Eternal de la Avon, primul parfum pe bază de gel din România

AVON România aduce o adevărată inovație în lumea parfumurilor și introduce pe piața de beauty primul parfum pe bază de gel prețios, în colecția Today, Tomorrow, Always, ce persistă mai mult timp pe piele.

Cu o formulă concentrată care captează esența autentică a unui parfum, TTA Eternal aduce laolaltă note de bergamotă, lemn de santal și magnolie și oferă iubitoarelor de rafinament un ritual senzual care permite redescoperirea și valorificarea pe deplin a feminității.

Elementul de inovație vine din faptul că noul produs nu este doar un jurământ al iubirii eterne care invită la răsfăț, ci are și o aromă puternică, făcută să persiste vreme îndelungată, datorită proprietăților unice aduse de gelul prețios.

Printr-o tehnologie revoluționară patentată, TTA Eternal a fost creat într-o casă de parfumuri cu o tradiție de 130 de ani, a cărei expertiză este vizibilă în componenta premium a produsului.

În plus, noul parfum are o formă deosebit de elegantă, cu un design inedit și deține un sistem de aplicare inovator și delicat.

Cum se aplică?

  1. Se îndepărtează aplicatorul;
  2. Se apasă butonul pentru eliberarea unui strop de aromă;
  3. Se aplică gelul pe gât și încheietură.

Parfumul TTA Eternal este disponibil în noua broșură AVON care poate fi accesată în variantă digitală, și poate fi comandat online pe www.avon.ro.

Apă de parfum TTA Eternal, 15 ml, 99,00 lei

 

Text și foto: PR

 

Comments

comments

Lasă un răspuns