Esti aici
Femeia.ro > Promo > Tu ai adopta un copil?

Tu ai adopta un copil?

Fertilizarea in vitro ramane o solutie, insa una foarte costisitoare si putine familii si-o pot permite. Apoi, un alt gand este adoptia. Sunt atatia si atatia copilasi care au nevoie de un parinte.

Este perioada de sarcina, in care stii ca in interiorul tau se dezvolta o fiinta, absolut necesara in viata unei femei? Sau cresterea si educarea unui copil?

Hai sa vedem ce ne-au scris mamicile pe forumul mami.ro:

Katalin: Daca nu as reusi sa raman insarcinata, da, de ce nu. Sunt multi copii fara parinti, abandonati, si au nevoie de ajutorul nostru.

lili_boros: Noi chiar am luat un baietel de la 2. Este viata noastra!

mirona: Da, as mai adopta macar unul. De fapt, as mai adopta doi copii, daca material mi-as permite. Spun „as mai adopta”, deoarece deja am adoptat un baietel care e maricel, are deja un an si jumatate. Ne cunoastem de la o saptamana, iar de la aproape o luna suntem nedespartiti zi si noapte.

Sofia: Eu chiar am facut acest pas in urma cu doi ani. Sunt mamica unui ingeras, un baietel frumos, cuminte si destept in varsta de 2 ani. L-am luat acasa pe Alex cand a implinit 1 luna si de atunci suntem cei mai fericiti parinti din lume.

Ileana: Eu cred ca nimic pe lumea asta nu poate inlocui miracolul care creste in burtica ta. Insa fertilizarea in vitro ajunge undeva la 3000 de euro, iar unele femei chiar nu isi pot permite aceasta procedura. Pe de alta parte, sunt atatia copii care au nevoie de dragostea unui parinte. Parerea mea este ca o femeie ar trebui sa faca orice ca sa poata avea propriul copil si sa priveasca adoptia ca pe o ultima solutie.

Comments

comments

Lasă un răspuns