Esti aici
Femeia.ro > Promo > Tu porti rochia, nu ea pe tine!

Tu porti rochia, nu ea pe tine!

Asortează rochia cu ambianța recepției. Rochiile diafane și fluide se potrivesc unei petreceri în grădină, în timp ce ținutele spectaculoase și teatrale – la modul pozitiv – sunt destinate unor evenimente cu etichetă aristocratică/black tie.

Buget realist. Asta se traduce așa: nu proba ce depășește suma propusă. Hai, plus un 10%. Riști să te îndrăgostești de rochia aia, iar despărțirea va fi dureroasă.

Nu te duce la shopping cu un regiment de consilieri. Prea multe păreri strică, prea multe invidii pot apărea. Fii sigură că-i chemi numai pe cei/cele mânați de sincere intenții.

Chiar dacă nu ești o tradiționalistă, merită să iei în considerare voalul. Sunt zeci de feluri de a-l purta, poți să adaugi flori, bijuterii, să te joci cu buclele – toate elementele care dau putere unei aluri de mare impact. Și apoi, poate vor mai fi ocazii să porți rochie lungă de seară, însă niciodată în altă ocazie nu vei mai purta voal! E ceva aproape magic în aura de tulle alb ca un nimb, în timp ce pășești spre altar.

Alege lenjeria în ton cu culoarea pielii, nu cu a rochiei, ca să fie invizibilă. Un sutien alb-neon pe o piele bronzată face mai mult rău decât bine.

Ține cont că vei fi privită din spate. De zeci de perechi de ochi. Zeci de minute. Asta nu e de colea…

Zicea o mireasă: dacă aș avea 10 lei pentru fiecare persoană care mi-a zis „dragă, ce emoționată trebuie să fii!”, aș fi avut destui bani să-mi permit un wedding planner care să-mi ia de pe cap toată emoția aia!

Mentalul, subconștientul nu pot procesa negativismele. Așa că atunci când zici: nu sunt stresată, nu sunt stresată, mintea aude doar „stresată”. Alege vocabular focusat pe „relaxată, fericită, în control”.

E bine că-ţi faci griji, e chiar de dorit. Doar că ele nu trebuie să te copleșească, ci doar să te motiveze.

Fac bine ce fac? El e alesul? Apar dubii. E normal să apară, asta înseamnă că iei în serios acest angajament care îți schimbă viața. Ar trebui să te îngrijoreze dacă NU ai dubii…

Evită tentația de a face de una singură totul, să îți asumi responsabilități de „regizor, producător și protagonist” în acest colosal spectacol. Împarte cât mai mult cu logodnicul, înfruntați stresul împreună.

Și urează sănătate ăluia de a inventat waterproof mascara – că, de plâns, o să plângi! Drege-o în glumă: „Știți, oameni buni, eu obișnuiesc să lăcrimez pe la nunți”.

Comments

comments

Lasă un răspuns