Esti aici
Femeia.ro > Promo > Uleiuri cu efect terapeutic

Uleiuri cu efect terapeutic

Uleiurile sunt un miracol pentru sănătatea pielii. După lista cu uleiuri de frumuseţe, am făcut o listă cu cele mai bune uleiuri cu efect terapeutic și de tratament şi câteva din efectele lor benefice.

Aloe Vera. Gelul şi extractele de Aloe Vera sunt benefice pielii, dar există şi un ulei de Aloe. Este excepţional pentru a îndepărta mătreaţa, eczeme fără cauză clară, calmează psoriazis-ul şi alte forme de iritaţii ale pielii.

Uleiul de arnică ajuta la îmbunătăţirea circulaţiei. Este anti-inflamator, vindecă vânătăile şi durerea musculară. Are efect relaxant natural pentru musculatură.

Uleiuri miraculoase de tinut in casa

Uleiul de seminţe de morcov conţine beta-caroten şi vitamina A, stimulează regenerarea celulară şi detoxifierea pielii. Este unul din uleiurile care protejează împotriva radiaţiilor solare şi un excelent hidratant.

Uleiul de trandafiri este bogat în vitamina C şi licopen şi are capacitatea de întinerii pielea, ajută la menţinerea elasticităţii şi este un remediu foarte bun pentru vergeturi, dar şi pentru prevenirea acestora.

Uleiul de gălbenele este foarte eficient împotriva tuturor formelor de acnee, reduce roşeata şi inflamaţiile şi combate radicalii liberi. Calmează ochii unflaţi.

Uleiul de muşeţel conţine azulene,  componenta principală care ajută la calmarea pielii. Este un ingredient cheie pentru a rezolva iritaţiile cutanate, cum ar fi psoriazis, vene sparte, cicatricile de acnee, eczemele şi arsurile solare.

5 combinatii alimentare sanatoase

Uleiul de muşcată (Geranium Geranium) este un puternic ulei antiaging. Are proprietati astringente, care pot strânge pielea. Este bogat în antioxidanţi, previne şi estompează ridurile.

Uleiul de iasomie are capacitatea de a îmbunătăţii elasticitatea pielii. Estompează vergeturile şi cicatricile după acnee.

Uleiul de cimbru poate fi o solutie naturală foarte eficienta pentru acnee. Proprietăţile sale antibacteriene au capacitatea de a opri coşurile.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Lasă un răspuns