Esti aici
Femeia.ro > Promo > Un viitor fără fum: IQOS 3 DUO s-a lansat în România

Un viitor fără fum: IQOS 3 DUO s-a lansat în România

IQOS 3 DUO

Philip Morris Trading, lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum, a lansat IQOS 3 DUO în România. Cel mai nou și mai evoluat produs din portofoliul companiei va fi disponibil spre vânzare în magazinele din România, începând cu 5 Noiembrie 2019.

În cadrul viziunii sale pentru un viitor fără fum, Philip Morris Trading continuă să investească în cercetare și tehnologii avansate, adaptând produsul la nevoile consumatorilor.

IQOS 3 DUO a fost conceput ca răspuns la nevoile exprimate de consumatori și reprezintă cel mai nou și evoluat produs din portofoliul companiei.

Acesta aduce funcționalități noi care ajută fumătorii adulți să facă mai ușor trecerea de la fumat la alternativele fără fum — o încărcare mai rapidă și un “stilou” mai rezistent, care permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare.

“Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investiția constantă în dezvoltarea și comercializarea de produse fără fum, fundamentate științific, ce pot ajuta milioane de adulți, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună.  Aceste îmbunătățiri  și inovații continue ale  dispozitivelor IQOS sunt esențiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ 8,8  milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.

Philip Morris International intenționează ca, până în 2025, cel puțin 40 de milioane de fumători ai țigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produse fără fum, iar cel puțin 30% din volumul total al producției să fie reprezentat de produse fără fum. În medie, 70% din fumătorii care trec la IQOS renunță complet la țigări, ceea ce face IQOS cea mai convingătoare alternativă pentru fumatul convențional existentă în prezent.

În ultimii 15 ani, compania a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetare științifică, în dezvoltarea și comercializarea portofoliului de produse fără fum. Peste 400 de oameni de știință, ingineri și specialiști de top sunt implicați în a asigura o evoluție constanta a acestei categorii de produs. Este important de reținut că IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livrează nicotină, substanță ce creează dependență.

Philip Morris International: Un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum și, în cele din urmă, pentru a înlocui țigările cu produse fără fum în beneficiul adulților care, altfel, ar continua să fumeze, al societății, al companiei și al acționarilor săi. Philip Morris International este un producător de tutun de top implicat în producția și comercializarea țigărilor, produselor fără fum și dispozitivelor electronice aferente și accesoriilor, precum și alte produse cu conținut de nicotină, pe piețe din afara SUA. Viitorul văzut de Philip Morris International se bazează pe o categorie nouă de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin resurse multidisciplinare în dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, Philip Morris International își propune să se asigure că produsele sale fără fum satisfac preferințele consumatorilor adulți și îndeplinesc cerințele stricte de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS include produse cu tutun încălzit și produse cu vapori care conțin nicotină. Potrivit estimărilor Philip Morris International, în 30 iunie 2019, erau aproximativ 8,8 milioane de fumători adulți din întreaga lume care au renunțat la fumat și au adoptat produsul din tutun încălzit fabricat de Philip Morris International, disponibil spre vânzare în 51 de piețe, cele mai recente lansari fiind in Statele Unite, Emiratele Arabe Unite si Belarus, sub brandul IQOS.

 

 

Foto: PR

 

Comments

comments

Lasă un răspuns