Esti aici
Femeia.ro > Promo > Unde mergem sa schiem

Unde mergem sa schiem

Cel mic a mai crescut si te-ai gandit ca ar fi cazul sa faca si el cunostinta cu muntele. Pe langa asta,  o iesire la schi este prilej de distractie pentru toata lumea si o ocazie buna de facut sport.  Ai bagajele pregatite, dar care este cea mai potrivita destinatie pentru familia tale?

146 de partii de schi listate

Recent, la Brasov s-a lansat a treia editie a proiectului de informare turistica i-Tour Schi. Scopul este promovarea turismul romanesc, dar si a distractiei! Astfel s-au pus la bataie 200.000 pliante gratuite la unitatile de cazare si la centrele de informare turistica, dar si o noua platforma online http://www.i-tour.ro , pentru a face cunoscute 146 de partii de schi din toata tara.
Pliantele ofera informatii, obiective turistice si harti pentru 39 de domenii schiabile cu partii omologate din: Ardeal, Banat si Valea Jiului, Haghita si Covasna, Maramures si Bistrita-Nasaud, Moldova si Valea Prahovei.
Initiativa din acest an apartine organizatiei Groove Hour in parteneriat cu Ciuc Premium, Federatia Asociatiei de Promovare Turistica din Romania si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns