Esti aici
Femeia.ro > Promo > Voalul perfect in functie de forma fetei

Voalul perfect in functie de forma fetei

Fața ovală – ca Eva Mendes sau Megan Fox. În acest caz nu ai de ce să îți faci griji, ți se potrivește orice formă de voal, pentru că ai cea mai simetrică față.

Citește și: Voal handmade pentru mirese unice

Fața alungită – ca Liv Tyler sau Gisele Bundchen. Alege un voal sub formă de cascadă, asortat cu o tiara sau coroniță de flori. Evită să îți tapezi părul și evită cocul de balerină, care nu vor face decât să îți alungească fața și mai mult.

Fața triunghiulară sau inimioară – ca Victoria Beckham sau Scarlett Johansson. În acest caz vrei sa creezi impresia unei linii a maxilarului mai lată așa că cel mai bine alegi un voal pe spate, prins într-un frumos coc.

Citește și: Cele mai reusite combinatii de voal cu bijuterii

Fața rotundă – ca Emma Stone sau Milla Kunis. Alege un voal care să curgă pe lână față și care să o îngusteze astfel. Ca și coafură cel mai bine te avantajează o tunsoare care să îți încadreze fața, ca bobul sau părul lung desprins.

Fața pătrată – ca Olivia Wilde sau Keira Knightley. Este o alegere excelentă să îți aranjezi părul astfel încât să îți încadrezi fața de șuvițe și să porți un voal lung.

Comments

comments

Lasă un răspuns