Esti aici
Femeia.ro > Promo > Women Startup Competition Europe, o competiție pentru româncele antreprenoare

Women Startup Competition Europe, o competiție pentru româncele antreprenoare

Până pe 10 septembrie, antreprenoarele din România și fondatoarele unui start-up își pot înscrie ideile de business și proiectele inovatoare la competiția de pitching Women Startup Competition Europe, susținută de AVON.

Româncele interesate de start-up-uri pot înscrie proiecte precum o aplicație, o platformă online sau un produs.

Dacă echipa îndeplinește condițiile organizatorilor, ideea poate fi înscrisă pe platforma competiției, https://www.f6s.com/, iar aplicația poate fi completată pe https://www.f6s.com/6thwomenstartupcompetition.

Interviurile de selecție a participantelor în concurs au loc între 5 și 12 septembrie 2019, iar candidatele vor obține feedback-ul final pe 13 septembrie 2019.    

Semifinala competiției va avea loc în București, pe 19 septembrie, la Impact Hub. Prezentarea ideii în cadrul evenimentului înseamnă un pitch de două minute și o sesiune de întrebări și răspunsuri de patru minute cu membrii juriului. La procesul de selecție va participa și Andreea Moldovan, Director General AVON în România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia.

Echipa câștigătoare va fi invitată alături de cele ale altor țări europene în cadrul finalei Women Startup Competition Europe care va avea loc la Londra în noiembrie 2019. Acolo își va prezenta pitch-ul în fața unui public format din investitori internaționali, mentori de startup-uri și directori ai unor corporații globale.

Premiile includ un program de mentorat, personalizat pentru beautytech și realizat de Avon, lider de produse cosmetice de înfrumusețare, oportunități pilot și contracte comerciale cu aceeași companie, precum și expunerea la nivel global.

Această acțiune vine în contextul parteneriatului dintre AVON și Women Startup Competition Europe, o organizație non-profit înființată pentru a inspira, a educa și a uni antreprenoare din întreaga lume. Astfel, compania sponsorizează subcategoria de frumusețe a competiției prin notarea și selectarea aplicațiilor și va oferi asistență în alegerea câștigătoarelor. Pentru acelea din categoria de frumusețe, Avon se angajează să ofere un program de mentorat personalizat în incubatorul său de inovație pentru a ajuta la susținerea creșterii afacerii lor și a potențialului unei colaborări viitoare în comercializarea ideii, produsului și brandului lor. Acest parteneriat face parte dintre inițiativele Platformei stand4her, lansată de AVON, ce se traduce în promisiunea companiei de a schimba în bine viețile a 100 de milioane de femei anual.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns