Esti aici
Femeia.ro > Promo > Workshop pentru terapia adicțiilor

Workshop pentru terapia adicțiilor

Pe 19 noiembire, la sediul Clinicii ALIAT din București (str. Constantin F. Robescu nr. 4, sector 3) poți participa la “Adicţiile şi metode practice de tratament: de la terapia prin poveşti la trasee montane”, dedicat metodelor inovatoare de tratament al dependenţelor şi contextului practic al implementării acestora în România.

Psihoterapeutul Alina Ciupercovici, manager al Clinicii Rezidenţiale ALIAT Dorna Arini, alături de psihologul Dana Macoveiciuc, terapeutul sportiv Mihai Androhovici şi coordonatorul medical Sirius Vaideş – specialiştii Clinicii Rezidenţiale ALIAT Dorna Arini, vor răspunde întrebărilor specialiştilor şi publicului interesat, vor arăta cum funcţionează tratamentul rezidenţial de scurtă durată şi ce impact are acesta asupra persoanelor care suferă de dependenţă şi a co-dependenţilor. 
Principalele teme incluse în agenda evenimentului sunt terapia prin poveşti şi exerciţiile sportive ca tehnici inovatoare, destinate acceptării şi nestigmatizării pacientului, creşterii empatiei terapeut-pacient, reconectării pacientului la sine şi la viaţa socială. Aceste terapii funcţionează ca metode integrate unor scale de evaluare recomandate internaţional. 
 
La finalul zilei, participanţii sunt invitaţi la o seară de recital de vioară oferit de Alexandru Cozma, student al Universităţii George Enescu din Iaşi, secţia vioară, la Therapy Bistro din București (Str. Sfinţii Voievozi nr. 60).
 

Taxa de participare este de 250 lei şi include participarea la activităţile workshop-ului, prânzul, precum şi participarea la seara ALIAT- recital de vioară oferit de Alexandru Cozma. Taxa va putea fi achitată prin virament bancar sau direct la locul evenimentului. Pentru grupuri de peste 4 persoane și pentru studenţi, se oferă o reducere de 10%. Cursanţii pot beneficia de “Certificat de participare” semnat de coordonatorii workshop-ului. Certificatul se oferă la cerere, la final de workshop.

Comments

comments

Lasă un răspuns