Esti aici
Femeia.ro > Promo > Zurlandia, cel mai mare teren de joacă pentru părinţi şi copii!

Zurlandia, cel mai mare teren de joacă pentru părinţi şi copii!

Vino pe 17 şi 18 Iunie, pe Domeniul Ştirbey, lângă Bucureşti. 80.000 de metri pătraţi se vor transforma în cel mai frumos loc din România.

Părinţi şi copii, deopotrivă, vor trăi împreună cele mai pline de joacă două zile din 2017. De dimineaţă până seară, de la 10.00 la 22.00, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere şi activităţi organizate de o echipa care şi-a propus să organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în România.

V-am pregătit o mulţime de surprize, invitaţi care vă vor umple sufletele de bucurie. În fiecare zi dezvăluim câte o surpriză sau un invitat. Vă spunem, totuşi, un mic secret. Marian Ralea, magicianul părinţilor de astăzi, vine în Zurlandia împreună cu Fundaţia Abracadabra.

Abonamentele s-au pus deja în vânzare şi sunt disponibile în reţelele Eventim, Bilete.ro şi Iabilet.ro.

Vino alături de noi şi fii parte din cea mai frumoasă poveste despre părinţii şi copiii din România. Te aşteptăm în Zurlandia la:

Campionatul de Joacă – Campionatul de Joacă se bazează pe activităţi sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfăşura concursuri pentru bebeluşi, concursuri de triciclete, trotinete, alergarea în saci sau cu copiii în cârca, de-a căţăratul în copaci, ştafeta, crosul familiei, câte şi mai câte. În Zurlandia absolut toţi copiii şi părinţii sunt CAMPIONI, pentru că noi vom premia participarea.

Academia Zurli – E locul în care copiii primesc paşaport pentru viitor. Toate cursurile şi activităţile iubite de cei mici sunt adunate într-un singur loc. Te poţi înscrie la zeci de cursuri gratuite: cursuri de îndemânare, pictură, teatru, hand –made, dans, mişcare, foto, cursuri de televiziune etc.

Şcoala de joacă pentru părinţi – Locul unde cei mari reînvaţă să se joace. Este zona destinată seminariilor şi workshop-urilor pentru părinţii. În două zile părinţii vor învăţa să se joace împreună cu copiii lor în maşină, în casă, în baie, pe plajă, la munte, în drumeţie, la petreceri, de prânz, jocuri de trezit şi jocuri de culcare. Părinţii şi bunicii descoperă cum poate fi transformat haosul în distracţie.

Casa Zurli – Locul unde copiii descoperă povestea Găştii Zurli. ”O căsuţa mică” nu e doar un cântecel. Ea chiar EXISTĂ. Este o ocazie unică de-a intra în lumea Zurli, acasă la ei.

Guinness World Records – Ne-am propus să intrăm în Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de părinţi şi copii.

Vino alături de noi în minunata lume Zurlandia.

Web: www.zurlandia.ro

Facebook – Zurlandia

Comments

comments

Lasă un răspuns