Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > 10 semne ca ai o relatie solida, de durata

10 semne ca ai o relatie solida, de durata

Vă simţiţi bine împreună, sunteţi plini de compasiune unul cu celălat, vă simţiţi atraşi unul de celălalt şi vă distraţi bine? Totul sună minunat! Dar sunt câteva semne mai puţin evidente care indică o relaţie solidă… 

Adormiţi unul în braţele celuilalt 

Un semn de relaţie solidă, de durată: va ţineţi în braţe când adormiţi. Semn bun: partenerii care adorm în acest fel au şanse mai mari să aibă o relaţie solidă decât cei care dorm separat, fiecare pe partea lui – zice un sondaj. 

Vă sunteţi recunoscători unul altuia 

Într-o relaţie "mulţumesc" este la fel de important precum "te iubesc". Studiile arată că exprimarea recunoştinţei către partener are un efect extrem de bun asupra relaţiei. 

Citeste si: Cum il faci sa te doreasca mai mult

Partenerul este sănătos şi optimist 

Starea bună de sănătate a unui tip şi optimismul său au un impact decisiv într-o relaţie. Este o observaţie strict legată de "el" şi mai puţin de "voi", dar o poţi lua în calcul ca un factor interesant. 

Aveţi acelaşi stil de a vorbi 

Şi nu mă refer la faptul că recitaţi poezii de Minulescu sincron. Când aveţi un stil asemănător de a folosi părţile de propoziţie şi de vorbire (pronume, prepoziţii, conjuncţii, etc) aveţi şanse mai mari să rămâneţi împreună pe termen lung. 

Citeste si: Gesturi romantice pentru iubitul tau

Va sărutaţi non stop 

Poftim, acum aveţi şi o scuză: studiile arată că abundenţa de sărutări este semnul unei relaţii solide, de durată. 

Ieşiţi cu alte cupluri 

Dacă ieşiţi în oraş cu un alt cuplu, un double-date cum zic americanii, meritaţi aplauze: întâlnirile de acest gen solidifică relaţia. 

Citeste si: Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (I)

Tu faci mai mulţi bani ca el

Este un semn bun dacă aveţi copii – soţii cu copii între patru şi şapte ani au mai multe şanse să evite despărţirea în cazul în care femeia câştigă mai bine decât bărbatul, ne spune un studiu. 

Vă uitaţi la comedii romantice împreună 

Popcorn, pijamale şi comedii romantice. Dacă vă uitaţi la filme despre relaţii împreună şi discutaţi pe aceste teme după, aveţi de două ori mai multe şanse să rămâneţi împreună pentru următorii (minim) trei ani – spre deosebire de cuplurile care nu se uită împreună la astfel de filme. 1 – 0 pentru Titanic .

Citeste si: Seriale de urmarit impreuna cu iubitul tau

Instinctul îţi spune că este de bine 

Un studiu recent arată că instinctele celor proaspăt căsătoriţi sunt un semn foarte bun asupra modului cum se va dezvolta relaţia lor pe viitor. Aşa că ascultă-ţi instinctul – dacă zice de bine, sunt şanse mari că relaţia să fie ok. 

Faceţi sex – des! 

Unul dintre secretele unei relaţii solide, de lungă durata, este activitatea sexuală în cuplu. Sigur, dacă faceţi sex des… veţi fi şi mai fericiţi. Care era ideea: acasă clar trebuie să vă luaţi după citatul "make love, not war". 

Comments

comments

Lasă un răspuns