Esti aici
Femeia.ro > Familie > 10 semne că el e alesul

10 semne că el e alesul

Valabile pentru cele la început de relaţie, dar şi pentru femeile care se întreabă de ce, după atât timp petrecut împreună, nu li se întâmplă şi lor ca-n filme…

Da, ai o relaţie civilizată cu partenerul tău, dar chiar el să fie alesul? Evident că, dacă „semnele“ arată că nu-i el, nu e obligatoriu să daţi fuga la primărie să divorţaţi (s-ar putea să fie mai liniştitor în felul acesta), dar… măcar ştii cum stai şi iei hotărâri în cunoştinţă de cauză.

1. Certuri şi controverse

Oricât de ciudat ţi s-ar părea, ăsta-i semn bun! Un cuplu perfect nu-i acela în care nu se ştie ce este aceea o ceartă! Oricât de bine ne-am completa unul pe celălalt, suntem două personalităţi diferite, cu educaţie şi trecut diferite, așadar cu opinii diferite despre tot felul de lucruri. Prin urmare, e semn rău dacă-ţi dă întotdeauna dreptate! Semn bun este dacă discutaţi în contradictoriu cu pasiune (dar fără ură)!

2. Ştii ce-i place, ştie ce te bucură

Îi plac mesele cu prietenii, în timpul cărora se discută mult şi uneori tare. Te bucură locurile noi, cu alte obiceiuri, alte plăceri, alte reguli. Atât timp cât niciunul din voi nu se simte frustrat acceptând plăcerile, bucuriile celuilalt e de bine. Lui îi locurile noi, dar se odihneşte mai degrabă în preajma prietenilor. Pe tine te relaxează prietenii, dar te simţi împlinită doar dacă ai văzut și ceva interesant. Nici nu-i greu să vă întâlniţi la mijloc!

3. Te prezintă prietenilor lui

E mândru de tine şi convins că vei face faţă unei agape la masculin. Aşa că, de regulă, nu se fereşte să te invite şi pe tine la întâlnirile lor. Ce semn mai bun poţi primi că eşti aleasa aleselor?!

4. Nu fuge de prietenele tale

Prietenele tale te fericesc pentru un băiat aşa de bun. Are umor, ştie şi câte-o reţetă de prăjitură/sos/musaca, e foarte galant şi, cea mai mare calitate, ştie când să se retragă. Ce probă mai de nezdruncinat că el e alesul?

5. Ţi se face dor de el peste zi

Încă n-am devenit o planetă de rentieri, aşa că, oricât ne-am dori să facem numai ce şi când ne place, trebuie să acceptăm soarta: cele opt ore de serviciu (mă rog, din ce în ce mai des zece) în decursul cărora suntem despărţiţi de partenerul de viaţă. Ei bine, dacă în orele astea ajungi să-ţi fie dor de el, chiar dacă n-au trecut mai mult de două ore de când v-aţi despărţit, e clar: EL este acela!

6. Tăcere în doi

Unul din cele mai grele lucruri. Să taci împreună cu altcineva. Iar asta, pentru că de regulă tăcerea este asimilată plictiselii. Dar nu-i aşa! Dacă doi parteneri de viaţă pot tăcea fără să se simtă apăsaţi, fără să simtă nevoia să mobileze tăcerea aia înseamnă că, da, sunt potriviţi unul cu celălalt, chiar ca (prea des) pomenitele jumătăţi ale aceluiaşi întreg.

7. Ştie să te surprindă

Este vorba despre surprizele plăcute. Dacă reuşeşte chestia şi după câteva luni sau chiar ani de convieţuire înseamnă că întotdeauna va păstra un „ce“ de mister; că întotdeauna va avea un as în mâneca dragostei voastre, că niciodată nu va fi atât de previzibil încât să devină plictisitor.

8. Cei 20%


Se spune că potrivirea sexuală nu contează într-o relaţie mai mult de 20%. Dar, dacă cei 20 % nu există, nici relaţia nu mai există. Asta-i clar! Prin urmare, dacă celebra chimie există între voi e un semn foarte-foarte important, fără de care relaţie lungă şi statornică nu esidtă.

9. Relaxare

Când eşti cu el eşti ca şi singură. Staaai, nu te gândi la altceva! Ideea e că te simţi cu adevărat bine, fără să fii nevoită să-ţi controlezi reacţiile, numai şi numai când sunteţi voi doi. Ăsta da semn!

10. Un compromis, două compromisuri

Sună urât, dar asta este. Pentru că o relaţie, o dragoste adevărată înseamnă şi asta: mai lasă el, mai accepţi tu. Una peste alta, aşa cum spuneam la început, sunteţi diferiţi, cu plăceri şi pasiuni diferite. Aşadar, compromisurile nu vor face decât să vă mulţumească pe-amândoi. Le acceptă de dragul tău? Dacă da, atunci e perfect.

Proba în trei paşi

Așa cum la şcoală copiii fac proba rezolvării unei probleme, la fel tu poţi proba semnele:

♣ Roagă o prietenă, pe care n-o cunoaşte, să încerce să-l cucerească. Dacă se lasă uşor, schimbă!

♣ Dă-i un telefon sau trezeşte-l în miez de noapte şi spune-i că ai nevoie urgentă de el pentru ceva anume. Dacă se eschivează, poate e timpul să te gândeşti la altcineva.

♣ Roagă-l să te ajute în bucătărie sau la curăţenie. Dacă se ridică din fotoliu, chiar şi mormăind, e semn bun.

Citește și:

Cum iti dai seama ca partenerul tau se gandeste la alta femeie

De ce nu trebuie sa verifici telefonul partenerului

Imparte treburile casnice cu partenerul tau

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.8/26.02.2015
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns