Esti aici
Femeia.ro > Familie > 10 sfaturi bune pentru viata sexuala

10 sfaturi bune pentru viata sexuala

Un sfat este util daca vine la momentul potrivit. Nu stiu daca aceste sfaturi vin la momentul potrivit, dar ele fac parte din categoria celor pe care le bine sa le ai in minte pentru ca sunt folositoare exact atunci cand trebuie, si nu doar atunci.

1. Este posibil ca masura anticonceptionala locala pe care o folosesti sa fie deranjanta pentru partenerul tau. La fel se poate ca protectia lui sa te irite pe tine. Depaseste cu umor astfel de situatii. Este pacat sa pierzi sufletul pereche din cauza unei alergii locale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi solutia optima pentru tine si partenerul tau.

2. Foarte des se intampla ca, atunci cand te intorci de la baie, el sa sforaie. Nu-l blama! Este victima unui proces fiziologic. In plus, este semnul clar, care arata, fara urma de indoiala, ca s-a simtit foarte bine cu tine. Lasa-l sa doarma, este in avantajul tau, se va trezi destul de repede cu chef de joaca!

3. Dupa o partida de sex, mergi la baie si urineaza. De ce? Te fereste de riscul unor infectii urinare. Principiul este valabil indiferent daca este un partener intamplator sau sotul tau.

4. Relatia ta nu va pierde nimic daca simti cu adevarat nevoia sa-l refuzi. Nu uita insa ca tonul face muzica. Daca „nu poti”, explica-i dulce si promite-i o rasplata pentru intelegere.

5. Este foarte stanjenitor, mai ales la inceputul relatiilor, sa-l intrebi ce si cum vrea. Abtine-te de la astfel de demonstratii de forta. Va fi mult mai placut si mult mai incitant pentru el daca il vei descoperi pe indelete.

6. Putina brutalitate nu strica. Nu te speria daca va amesteca blandetea si tandretea cu momente mai autoritare. Da-le curs, face parte din joc. In replica, raspunde cu aceeasi moneda cand jocul este condus de tine.

7. Nu fi stanjenita de felul in care arati. Fii tu insati. In fond, nu l-ai legat ca sa-l aduci in dormitor. Deci, ii place ce vede!

8. Exercitiile Kegel sunt cheia spre fericire. Nu sunt poveste. Exercitiile de intarire a muschilor vaginali intensifica si ajuta orgasmul. Totul este sa le practici constant. Constant, in acest caz inaseamna in fiecare zi. Nu doar ca-ti vor condimenta viata sexuala, dar te for feri d euna dintre cele mai neplacute probleme: incontinenta urinara.

9. Jucariile sexuale pot fi prietenii vostri. Singura conditie – sa le acceptati cu aceeasi placere amandoi.

10. Legea de baza in dormitor este ca in dragoste este permis orice, atata vreme cat este facut de comun acord.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns