Esti aici
Femeia.ro > Familie > 5 idei care pot transforma orice seară banală în una romantică

5 idei care pot transforma orice seară banală în una romantică

seara romantica

Ține minte că romantismul dispare în clipa în care monotonia intră în viața voastră. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie ca de fiecare dată să găsiți soluții de revitalizare a unei relații care, deși merge, are nevoie de sare și piper, pentru a fi cu adevărat extraordinară. Dacă simți că el nu are inițiativă, nu aștepta și surprinde-l cu o seară romantică neanunțată de nimic. Nu ai nevoie de pregătiri spectaculoase sau de bani aruncați pe haine și mâncăruri scumpe. Câteva simple detalii pot schimba o atmosferă banală și vă pot ajuta relația să meargă mai departe într-un ritm mult mai incitant.

5 detalii care pot transforma orice seară banală în una romantică

  1. Nici nu va ști ce-l așteaptă

Nu sta să te gândești când va fi momentul potrivit. Diseară este singurul moment potrivit. Nu planifica prea mult, doar asigură-te cu discreție că diseară este la timp acasă și nu are de gând să iasă la o bere cu prietenii și surprinde-l în cel mai plăcut mod cu putință. Renunță pentru o seară la hainele comode de casă și îmbracă-te cu cele mai sexy haine din garderoba ta și așteaptă-l să ajungă acasă fără să îi dai niciun semn în prealabil. Îți garantăm că va fi ultimul lucru la care se va aștepta după o zi petrecută la birou. De aici încolo, îți lăsăm imaginația să ducă seara mai departe. Distracție plăcută.

  1. Dă-i gust acestei seri

Nimic nu respiră mai mult a romantism decât un pahar de vin delicios. Îți recomandăm un vin roșu, pentru o ocazie de acest fel. E important ca atunci când îl vei alege, să o faci dintr-un magazin de vinuri specializat în producția celor mai bune soiuri. Dincolo de faptul că un pahar de vin ridică nivelul testosteronului la bărbați, vă va relaxa, vă va binedispune și va face ca o seară care urma să fie la fel ca toate celelalte să devină una cu adevărat specială.

  1. Încălzește atmosfera

De asemenea, întâmpină-l într-o atmosferă caldă și relaxantă. Joacă-te cu luminile din casă, pentru a da un aer cât mai romantic locuinței și pune în surdină o selecție plăcută de melodii. Crede-ne când îți spunem că, indiferente cât de grea a fost ziua sa, din clipa în care se va lovi de această imagine, va avea un zâmbet de care nu va scăpa prea curând.

  1. O gustare rapidă

Nu pierde ore încercând să gătești ceva complicat pentru această seară. E important să fii cea mai relaxată femeie din lume pentru următoarele ore. Un platou de brânzeturi cu struguri, un mix de alune și poate puțină șuncă fină vor fi suficiente elemente ca să vă destindeți și să simțiți că v-ați răsfățat fără un efort prea mare.

  1. Un film împreună?

Nu o să vă recomandăm aici un film siropos și romantic sau o peliculă de groază. Imaginea e clasică în aceste scenarii. Alege un film care știi sigur că o să-i placă. Și nu ne referim la ceva de acțiune sau SF. Știi foarte bine ce îi place… Așa că surprinde-l într-un mod la care nu s-ar fi așteptat nici într-o mie de scenarii. Nu numai că va ridica temperatura camerei pe loc cu câteva grade, dar s-ar putea să te surprindă și el extrem de plăcut la rândul său.

După cum vezi, niciuna dintre aceste idei nu costă foarte mult, nu îți fură din timpul tău prețios, dar pot să îți ofere o seară, care altfel ar fi fost simplă, de neuitat. Fii creativă și inspiră-l astfel și pe el ca din când în când să rupă la rândul său monotonia din relație. Cine știe, poate veți descoperi lucruri noi unul la celălalt, care altfel ar fi rămas mereu ascunse.

Care sunt trucurile tale să transformi o seară normală în una care respiră romantism?

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright YAKOBCHUK VIACHESLAV

Comments

comments

Lasă un răspuns