Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > 5 lucruri pe care ar trebui să le faci mai des pentru soțul tău

5 lucruri pe care ar trebui să le faci mai des pentru soțul tău

Fericirea în cuplu vine din lucrurile mici pe care ar trebui să le faci mai des pentru soțul tău.

Femeile moderne au o mulţime de roluri în prezent. Sunt profesioniste la birou, mame dedicate, dar nu uită să fie și soții pentru partenerii lor de viață. O relație solidă se construiește în ani de zile și mereu cu gândul la binele celuilalt. Soțul tău este partenerul tău în viață, persoana care te sprijină când ai dificultăți și cea care merită toată aprecierea ta. Iată cum îi poți arăta prin gesturi mici că ocupă cel mai important loc în viața ta:

  • Un gest care pare minor, dar care îi arată cât de mult îl apreciezi

Știm deja că noi, femeile, ne bucurăm nespus când primim un cadou, oricât de mic. Bucuria este și mai mare când primim un cadou fără o ocazie specială, nu-i așa? Oare cum ar reacționa soțul tău dacă într-o seară, când vine acasă obosit, primește un mic dar? Sigur va fi încântat să vadă că fără nicio ocazie pur și simplu te-ai gândit la ei.

Nu e cazul să te gândești la un cadou costisitor, e suficient să te uiți printre aceste pulovere de bărbați ca să găsești cadoul perfect și foarte practic. Îi vei arăta în felul acesta că ești atentă la nevoile lui, că ai pur și simplu grijă de el. Oricum se apropie luna cadourilor, așa că ai un motiv în plus să te uiți după un dar pentru el.  

  • Relaxarea pe care o merită după o zi încărcată

Fiecare dintre noi are perioade mai dificile la birou, în care stresul atinge cote maxime și ne întoarcem acasă târziu și extenuați. Când soțul tău trece printr-o astfel de perioadă, așteaptă-l cu o masă delicioasă acasă, ceva bun la desert, cu un pahar de vin și cu o atitudine caldă. Un masaj este și el binevenit. Cu toții avem nevoie de un astfel de răsfăț din când în când și suntem convinse că soțul tău merită pe deplin un astfel de tratament special.

  • Cuvintele valorează uneori mai mult decât orice altceva

După ani de zile relație, e firesc să nu vă mai faceți în fiecare zi declarații de dragoste. Ei bine, din când în când ele sunt absolut necesare. Amintește-i din periodic soțului tău cât de mult înseamnă pentru tine, va fi plăcut surprins și, cu siguranță, se va simți foarte bine. Desigur că știe deja cât de mult îl apreciezi din gesturile tale, însă uneori e nevoie să-i reamintești asta princ propriile cuvinte.

  • O zi doar pentru el

În vâltoarea activităților de zi cu zi uităm se ne oferim nouă înșine o pauză. Propune-i o zi liberă, doar pentru el, pe care să o umple cu ce activități vrea el – să se vadă cu niște amici, să meargă la pescuit/fotbal sau orice altă activitate care îl relaxează.

Așa cum și noi avem nevoie din când în când de o ieșire cu cele mai bune prietene, și ei, bărbații speciali din viața noastră, au nevoie de o deconectare.

  • Un început de zi care să-i garanteze reușita

Felul în care îți petreci dimineața dictează în totalitate felul în care va decurge ziua. Dacă de obicei dimineața treburile voastre sunt împărțite, uneori este bine să ieși din rutină. Pregătește-i cafeaua și micul dejun, mai ales dacă știi că are în față o zi mai dificilă la serviciu. Oferă-i, pur și simplu, o dimineață care să-i garanteze reușita, în care se trezește de dimineață în mirosul de cafea proaspătă și de omletă.

Tu faci lucrurile acestea pentru soțul tău?

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns