Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 lucruri pe care le vor barbatii

5 lucruri pe care le vor barbatii

 

Exista multe mituri despre lucrurile pe care le vor barbatii. Diferenta fata de realitate este ceva mai mare decat iti imaginezi. Iata care sunt principalele 5 lucruri pe care le vor barbatii.

1. Personalitate feminina

Barbatii iubesc femeile care se ingrijesc. Dar prefera femeile normale, imbracate firesc fara excese socante. Barbatii se bazeaza mult pe ceea ce vad, asa ca prima impresie este fundamentala pentru ei. O femeie sexy, o femeie cu personalitate nu inseamna o femeie dupa model Barbie, ci o femeie care arata proaspat, ingrijit si mai ales, normal. Cu alte cuvinte nu este nevoie de foarte multa piele expusa pentru a atrage atentia.

2. Frumusetea naturala

Barbatii au o aversiune fata de femeile care au doua degete de fard pe fata de dimineata pana seara. Sa nu inetegi gresit! Barbatii iubesc femeile ingijite si cele care stiu sa foloseasca corect beneficiile machiajului, dar nu vor sa se trezeasca dimineata cu o femeie fardata alaturi si adora momentele in care ceea ce vad este forma naturala a femeii. Cu alte cuvinte intre un bibelou si o femeie in carne si oase, vor alege femeia adevarata.

3. Puterea.

Nu exista barbat pe lumea asta care sa nu admire o femeie puternica. Nu ma refer la muschi, ci la puterea de a duce lucrurile mai departe. O femeie ambitioasa, determinata, corecta si hotarata are infinit mai mult de castigat decat femeia fragila, delicata si neputincioasa. Un barbat cauta in femeia care ii este alaturi un partene, un sprijin si un aliat.

4. Barbatii iubesc femeile care stiu sa gateasca.

Daca intelegi ca te indeamn sa treci la bucatarie, te inseli. Barbatii se simt cu adevarat rasfatati in momentul in care femeia pe care o iubesc se descurca onorabil in bucatarie. Este probabil o trasatura ancestrala pastrata in ADN-ul barbatilor, care inca functioneaza. Fa-i prajituri si rasfata-l din cand in cand cu mancare facuta de tine. Pentru barbatii dragostea trece prin stomac, iar principiul este inca valabil.

5. Independenta

Barbatii prefera femeile care sunt emotional si financiar independente. Tot asa cum femeile au vrut sa se emancipeze si sa fie partenere cu drepturi egale cu barbatii, si acestia s-au saturat de pozitia de „cap de familie”. Un barbat adevarat o sa admire si o sa pretuiasca in fiecare moment femeile capabile sa faca fata situatiilor complicate si care sa se poata descurca pe cont propriu. Asta nu minimalizeaza cu nimic parteneriatul dintr-un cuplu.

Citeste si cele 50 de lucruri pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati

 

Comments

comments

Lasă un răspuns