Esti aici
Femeia.ro > Familie > 7 semne că vă potriviți la pat

7 semne că vă potriviți la pat

Se spune că, într-o relație în care cei doi parteneri se potrivesc din punct de vedere sexual, activitatea cu pricina contează doar 20%.

Cu alte cuvinte, compatibilitatea asta sexuală nu este alfa și omega relației fericite. Dar, vin și zic, nici nu-i de lepădat. Pentru că, să spunem, te înțelegi minunat cu omul ăla, dar, când ajungeți la locul faptei, mare dramă! Iar drama nu poate fi uitată prea ușor. Așa că mai bine 20% și o relație fericită. Dar care-ar fi semnele că înțelegeți acolo, la locul faptei? Cum îți dai seama dinainte de viitoarea reușită?

1. Un pas la dreapta, doi la stânga. Adică un dans mai sentimental. Dacă te-a invitat și v-ați potrivit din prima, fără bâlbâieli, fără ciocniri de genunchi și, vai!, fără călcat pe picioare, înseamnă sunteți pe drumul cel bun. Și-n dansul amorului vă veți descurca bine. Foarte bine!

2. Că bine zici. completați frazele, chiar dacă abia v-ați cunoscut. Nici n-apuci să spui ceva, el deja știe continuarea. Nici n-apucă deschidă un subiect, că tu îl continui de parcă i-ai citi gândurile. Poate chiar o faci fără să-ți dai seama. Ei bine, ăsta e un semn că veți fi ca unul și în pat, că și acolo vă veți continua, cu plăcere, gândurile unul celuilalt.

3. Fiori-fiori. Îl știi de puțin timp, iar când v-ați întâlnit prima dată, nu ți s-a părut extraordinar. Arătos, e drept, destupat la minte, sigur, dar nu așa, să cazi pe spate. Asta până când te-a atins din întâmplare. Ai simțit atunci fiori. Mai mult ca sigur erau chiar vestiții „fluturi în stomac“. Ăștia sunt semn clar că va fi perfect în dormitor (sau aiurea!), că orgasmul e garantat și că cei 20% vor fi chiar depășiți.

4. Îți spun tot. V-aţi întâlnit doar de câteva ori, cum spuneam, dar ai impresia că ştiţi de ani şi ani. Îi povesteşti tot ce te frământă, îţi face confidenţe pe care nu i le-a făcut nici celui mai bun prieten. Simţi că te poţi baza pe el ca pe cel mai de încredere om. Ce-o fi asta, te întrebi într-un moment de analiză obiectivă? Asta înseamnă sunteţi făcuţi unul pentru altul şi că, da, vă veţi potrivi de minune din punct de vedere sexual.

5.  Ce frumos vorbeşti! Îţi povesteşte despre munca lui sau se inflamează din cauza cine ştie căror nedreptăţi sociale. La un moment dat, îţi dai seama că nu l-ai mai ascultat de-o vreme, ci doar te-ai gândit cum ar fi să te sărute ACUM! Ştii cum e cu feromonii ăia, bată-i norocul, îţi dictează practic cu cine trebuie să faci sex. Asta – de la mama natură, care are grijă de specii şi le învaţă/programează cum (şi cu cine) să se perpetueze.

6. Ce frumos miroşi! Din nou feromonii. Hormonii atracţiei sexuale se pun pe treabă când constată ai găsit partenerul potrivit. Şi-atunci ai să simţi că el miroase cu adevărat frumos, chiar dacă te-ai întâlnit cu el imediat după ce şi-a terminat alergarea sau după o lungă zi de muncă şi emoţii, după care n-a avut timp de duşuri şi parfumuri. Reciproca, la fel, e valabilă!

7. Limbajul trupului. E valabil chiar de la prima întâlnire. Dacă se simte atras de tine, va fi cât se poate de expansiv, încercând să ocupe cât mai mult spaţiu. Mesajul, inconştient, desigur, este că, da, poate să te protejeze şi, da, el este exact ce cauţi. Ba chiar mai mult: niciun alt mascul n-are loc în preajma ta, ci doar el!

Te potriveşti fără ştii

De obicei, prejudecăţile unei educaţii mult prea rigide sau prietene mult prea… îndatoritoare te pot aduce în starea de arici, prin urmare, greutate în comunicare cu cel pe care ţi l-ai dori partener. Atunci, apare şi nepotrivirea sexuală. Pentru că partenerii au nevoie să se cunoască fizic, să-şi cunoască dorinţele şi zonele erogene, să fie sinceri cu desăvârşire unul faţă de celălalt. E adevărat, într-o dragoste adevărată, contează mult mai multe lucruri decât sexul, dar, dacă nu ai curajul să-i spui ce-ţi place, asta nu înseamnă oare că nici dragostea dintre voi nu e tocmai ce trebuie?

Ăsta-s eu, fără pereche!

La propriu şi la figurat. Când un bărbat este atras sexual de o femeie, încearcă să-şi arate la modul propriu potenţa. Adoptă prin urmare o postură care să atragă atenţia, într-un fel sau altul, asupra zonei lui genitale. Cea mai frecventă este aceea cu degetele mari înfipte în curea şi palmele orientate spre locul cu pricina. Aşa încearcă să-şi dovedească potenţa, puterea, disponibilitatea. Poziţia este denumită a cowboy-ului. Şi cine, Doamne, iartă-mă, poate rezista în faţa unui cowboy?

Citește și:

Articol preluat din ediția de decembrie 2016 a revistei Femeia.
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Foto: pixabay.com

Comments

comments

3 thoughts on “7 semne că vă potriviți la pat

  1. Da,da!!..ce frumos e sa citesti si sa-ti inchipui, dar cand te trezesti la realitate, apar burtosii cheliosi scunzi si cu burta, falci si gusã, care mai de care cu pretentii de “barbat adevarat”

  2. Câtă dreptate ai…pfffff…şi încă cu ceva fiţe dacă se nimereşte cu vreo câţiva ani mai tânăr(chiar şi cu 2-3).

Lasă un răspuns