Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Ce apreciază cu adevărat bărbații la o femeie. 4 mici gesturi care contează cel mai mult

Ce apreciază cu adevărat bărbații la o femeie. 4 mici gesturi care contează cel mai mult

Fiecare dintre noi știe ce anume face un bărbat special partenerul ideal, însă oare ce apreciază ei la o femeie? Frumusețea fizică nu este singura care contează, altele sunt lucrurile importante:

Toate știm deja că frumusețea este trecătoare și că altele sunt lucrurile care contează cu adevărat. Când vine vorba despre aprecierea și respctul pe care un bărbat i le poartă unei femei, contează mici gesturi de zi cu zi. Iată ce fac femeile pe care iubiții lor le sorb mereu din ochi și le apreciază nespus:

  • Un mic răsfăț ademenitor

Am aflat din surse sigure că bărbații adoră ca femeile să se ocupe de imaginea lor – să-i bărbierească sau să-i tundă chiar ele. Este pur și simplu o postură pe care bărbații o găsesc ademenitoare. Nu ar trebui să uităm că este și practic pentru ei să nu mai piardă vremea cu asta, nu?

Desigur, nu e cazul să faci un obicei din asta, dar de tuns, de pildă, te poți ocupa din când în când. E un gest pe care orice bărbat l-ar aprecia și care nici nu implică prea mult efort din partea ta.

  • Grija pentru el îl măgulește mereu

Chiar și când devenim adulți și ne putem purta de grijă, tot ne simțim bine să știm că avem un partener care ne poartă de grijă. Nu-i așa că te simți răsfățată când ațipești pe capanea și el te învelește ca să nu-ți fie frig? E minunat să știi că ai lângă tine o persoană care are grijă de tine, iar bărbații apreciază foarte mult o femeie care face asta pentru ei.

Nicidecum nu spunem că trebuie să ai grijă excesivă de el, micile gesturi fac diferența. Pleacă de acasă, afară e frig și el aproape că își uită fularul pe cuier? Mergi tu și pune-i fularul în jurul gâtului. E tot ce trebuie să faci ca să își înceapă ziua mai bine.

  • Spune-i cât de mult îl apreciezi

Poate că aveți o relație atât de lungă și de solidă încât credeți că nu mai este cazul să vă spuneți unul altuia cât de mult vă iubiți, dar asta nu înseamnă că trebuie să uitați complet de cuvintele magice. În definitiv, chiar dacă știi că el te iubește, nu îți face plăcere să auzi asta din când în când. Nu ezita să-i spui cât de mult îl apreciezi și cât de mult înseamnă el pentru tine, bărbații vor să știe astfel de lucruri.

  • Nu uita de tine însăți

Domnilor le plac femeile independente, care au propriile interese și pasiuni și care știu să se pună în valoare pe ele însele. Chiar dacă ești într-o relație, asta nu înseamnă că trebuie să uiți complet de cine ești tu de fapt și ce îți place să faci. Nu îți neglija pasiunile, nu te neglija pe tine și respectă-i și lui timpul personal. O dată pe lună, ce-ar fi să-i propui să mergeți în oraș separat, fiecare cu prietenii lui. Va fi distractiv și pentru tine și pentru el.

Un alt lucru de care nu ar trebui să uiți este să ai grijă de aspectul tău. O rochie atent aleasă, schimbarea tunsorii sau a machiajului denotă faptul că ții la felul în care arăți. Chiar dacă vă cunoașteți de mult timp, asta nu înseamnă că nu îl mai poți surprinde cu un look nou. Care crezi că sunt gesturile pe care le apreciază cel mai mult iubitul tău?

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns