Esti aici
Femeia.ro > Familie > Ce le place și ce nu bărbaților

Ce le place și ce nu bărbaților

Ce le place și ce nu bărbaților – O să fii surprinsă: ce credeai că nu le place îi atrage. Și viceversa. Cine să le mai intre în voie și cum anume?

nu dramatizăm totuși. Bărbații, pentru că despre ei este vorba, n-au susținut niciodată le place una sau alta, pentru care noi, femeile, ne dăm peste cap. De pildă, câtor bărbați știi tu că le place să sărute un munte de ruj și/sau fond de ten? Sau câți bărbați știi tu că ar lua de nevastă o femeie frumoasă cadră cu care să nu poată schimba măcar trei replici zilnic? Ei, tot așa e cu sexul. Noi ne imaginăm tot felul de chestii, iar ei ar vrea… Ia să vedem ce le place și ce nu!

DA

Ce-i stârnește, altfel spus, ce și-ar dori și tu nu te prea te gândești să-i oferi. Nu că n-ai vrea, dar chiar nu-ți trece prin cap…

1. Curată, dar neparfumată

Scriam în numărul trecut despre cererea expresă pe care Napoleon I o făcea Josefinei, împărăteasa: „Nu te spăla, vin peste trei zile“. Lui Napoleon îi plăcea mirosul puternic. Bărbaților în general le place mirosul de… femeie. În fapt, ideea e să fii proaspăt spălată, cu un săpun nu foarte parfumat, fără creme, deodorante și alte cele, pentru ca în timpul preludiului să-ți simtă și mirosul tău, cel adevărat! Chestiunea are o explicație simplă: feromonii nu mai pot trece bariera parfumurilor sofisticate, deci nu-l mai pot atrage. Dacă ai fi un pic atentă (și mai puțin parfumată), ai observa că, în perioada în care se apropie ovulația, pur și simplu începi să miroși mai frumos. Ca să atragi masculul!

2. Porcărele nevinovate

Ba chiar și un pic vinovate, n-o să supere pe nimeni. Bărbaților, chiar și celor care nu recunosc asta fățiș, le place verbalizarea actului sexual: gemete, icnete, șoapte provocatoare – între noi fie vorba, șoaptele ușor gâfâite în ureche sunt teribil de excitante –, ba chiar și vorbe mai… abrupte. Spuse în timpul amorului, vorbe considerate în viața de toată ziua porcoase fac să crească dorința. El te simte mai dezinhibată, pentru că le spui, și nu se mai simte vinovat (ci de-a dreptul recunoscător) pentru că le gândește. Așadar, toată lumea – mulțumită și din ce în ce mai activă.

3. You can leave your hat on…

„9 săptămâni și jumătate“, cu programul de striptease susținut de Kim Basinger pe melodia interpretată de Joe Cocker, este un fel de ideal erotico-romantic al oricărei femei. Și măcar o dată, de probă, a încercat femeia obișnuită să vadă și ea reacția partenerului la… pălărie. Ei bine, bărbații cu care am discutat despre subiect au avut aproximativ aceeași reacție: decât goală de tot (chiar pe rând), mai bine un cămeșoi din care să se ițească un început de sân, mai bine un chilot boxer mai larg. Pe scurt, îmbrăcată și nu prea, dezbrăcată și nu prea.

NU

Ce nu le place, oricât ți s-ar părea ție de ciudat sau oricât n-ar recunoaște nici ei, chiar dacă i-ai obliga!

1. Degetele de la picioare

De fapt, nu despre degetele de la picioare propriu-zis este vorba, ci de forma lor. Să explicăm: degetele picioarelor sunt zone extrem de erogene (cursurile asiatice de amor le dedică pagini întregi) – prin urmare, e important să arate bine. Așa că mare grijă: fără monturi, bătături, degete deformate de pantofi incomozi, că-i piere cheful cu totul.

2. Mângâieri, dar nu acolo!

Pectoralii iubitului sunt semn de virilitate, e adevărat. Știu că-ți place să-i mângâi, e firesc. Dar mare greșeală te gândești că el simte aceeași plăcere ca tine la mângâierea/incitarea sfârcurilor. Dimpotrivă. E enervant, spun bărbații întrebați, uneori așa de tare, încât se duce la naiba erecția. De obicei, se sustrag cu diplomație. Dar, dacă tu insiști, e valabilă afirmația anterioară.

3. Orgasm întrerupt

Normal că nu le place, cui i-ar plăcea așa ceva? Există o legendă conform căreia unul dintre acoliții doctorului Mengele a stabilit prin experimente repetate că un bărbat ajuns în preajma orgasmului și amenințat cu moartea renunță mai ușor la viață decât la a termina ce a început.

Citește și:

Articol preluat din ediția de februarie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns