Esti aici
Femeia.ro > Familie > Ce vede un barbat la femeia cu care face sex?

Ce vede un barbat la femeia cu care face sex?

Femeile își fac cele mai mari probleme legate de impresia pe care o lasă partenerului lor, in momentele intime. Știm toate că ne stresează ideea că partenerul va fi dezamăgit să vadă că sânul drept e ceva mai mic decât stângul, coatele  uscate și aspre sau zona cu vergeturi de pe fese, începutul de celulită, ori vor vedea exact firului de păr crescut sub piele în zona bikinilor… Nici pomeneală! De la bărbați vin cu totul altfel de răspunsuri!

ce vede un barbat la o femeie cand face sex10 motive bune pentru sex nebun

Sexologii americani au făcut topul lucrurilor care-i interesează cel mai mult pe bărbați la femeia cu care fac sex:

1 Inițiativa – Dacă dă de o femeie care nu pune mâna pe nimic, ci lasă totul să i se întâmple, bărbatul își pune problema dacă ea chiar vrea să facă sex cu el… iar îndoiala nu e tocmai excitantă! O femeie sigură pe ea, care știe să se manifeste ca o femeie vie și nu rămâne ca un fel de păpușă, care pune suflet și-și folosește creierul este super-excitantă și super plăcută pentru un bărbat.

Trucuri pentru sex perfect

2 Mișcarea – Pe scurt, dacă nu te mlădiezi după corpul lui, ci rămâi țeapănă și pasivă se va întreba iar dacă ai cu adevărat chef de sex, dacă îl placi sau dacă ai o problemă personală de intimitate. Fii vie, reacționează, participă, fă-l să înțeleagă că-ți place ceea ce faci.

Cinci ciudatenii sexuale pe care nu le stiai

3 Respirația – Adâncirea vocii și accelerarea respirației sunt indicii ale stării tale de excitație… dacă rămâi netulburată probabil partenerul tău va intra la idei. Asta nu înseamnă să mimezi rapid un gâfâit demn de linia de sosire a maratonului, ci pur și simplu să nu controlezi respirația prea mult – restul va face excitația ta firească.

Nu incerca asta, ii sperii pofta de sex!

Afla restul detaliilor, pe care trebuie sa le stii, ca sa ai mai multa incredere in tine si nopti mai fierbinti, fara angoase,  AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns