Esti aici
Femeia.ro > Familie > Cele mai populare fantezii sexuale la barbati

Cele mai populare fantezii sexuale la barbati

 

La ce visează în secret partenerul tău? Iata care sunt cele mai populare fantezii sexuale ale bărbaţilor. Unele dintre aceste dorinţele ascunse ale partenerului tău pot fi îndeplinite, dar tu esti cea care hotărăşte ce se transformă în realitate şi ce va rămâne fantezie pentru totdeauna.

6.  Necunoscuta seducatoare

A fi sedus de către o tânără superbă, maestră în arta sexului este una din cele mai populare fantezii sexuale ale bărbaţilor. Tenta?ia sexului fără obligaţii cu o necunoscută atrăgătoare îi dă de gândit chiar şi celui mai loial partener.

5.  Secretara

Rolul de amantă supusă care îndeplineşte ordinele fără să comenteze îl pune pe bărbat în poziţia de control ?i îi conferă mai multă încredere în sine. Această fantezie este cu atât mai dorită cu cât ?i biroul unde lucrează îi permite realizarea acestei fantezii.

4. Sex în 3

Cea mai răspândită dorinţă sexuală a bărbaţilor este să fie acompaniat în dormitor de două femei sau chiar mai multe. Pot fi iubita şi prietena ei cea mai bună sau două străine agăţate într-un club noaptea sau pe o plajă exotică.

3. Jocul de roluri

Imaginatia bărbatului tine foarte mult de hobby-urile sale. Fie că-ti doreste să te transformi într-o doctoriţă sau o poliţistă sexy sau în vreun personaj dintr-o carte, vei prelua conducerea jocului şi îl vei supune pe partenerul tău? Îi vei hrăni imaginatia si îsi vei oferi o amintire de neuitat?

2.  Sex în locuri publice

În maşină, în lift, în toaleta restaurantului sau într-un parc, sexul în locurile publice îi face pe bărbaţi să creadă că pot obţine orice, oriunde, oricând. Sentimentul oferit de o partidă fierbinte în natură le amplifică siguranţa si încrederea în sine, care, ce-i drept, îi face mai sexi.

1.  Amanta exotică

Oricât de liniştit şi previzibil în gusturi poate fi, un bărbat visează uneori şi la ceva ce nu poate avea sau care este greu de obţinut. Aşa cum unele femei visează să facă sex cu un bărbat de culoare din cauza dotărilor lui, o experienţă similară cu o femeie exotică de peste ocean îl poate încânta şi pe partenerul tău.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns