Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Cine cantă în dormitor

Cine cantă în dormitor

În casa asta cântă găina, spune o zicală românească despre femeile mai… autoritare. Uneori cântă în toată casa, alteori doar în anumite încăperi.

Nici nu este foarte grav dacă stai să te gândești. Se mai odihnește cocoșul… Numai că educația cam patriarhală, prejudecățile în legătură cu femeia care nu trebuie să știe prea multe despre sex că-i de rușine fac ca în dormitor să cânte mai mult cocoșul, chiar dacă lui i-ar plăcea din când în când o pauză pentru refacerea vocii.

De obicei

Bărbaţii sunt obișnuiți ca ei să facă primul pas, pentru că aşa sunt siguri că mai târziu vor deţine controlul situaţiei. Mă rog, aşa o fi, dar eu mă îndoiesc, mai ales că, odată intraţi în mod oficial în relaţie, nu se prea mai pune problema cine pe cine „a invitat la dans“. Pe de altă parte, femeile – cam toate – sunt teribil de încântate când ele par indiferente şi ei interesaţi. Chestie de psihologie: el are impresia că a cucerit teritoriul, dar eu, femeia, sunt cea care a ales cuceritorul. Un fel de balet în ceaşcă, cum spunea un prieten. În dormitor e și mai pregnantă această impresie, mai ales că la noi  prin Balcani nu prea e obiceiul ca femeia să aibă inițiative. De data asta, chestie de educație.

De fapt

S-au cam schimbat lucrurile. Și percepțiile. Și am început și noi să știm cu ce „se mănâncă“ dorința unui bărbat. Așa că lăsăm și prejudecățile deoparte. Să nu mai aşteptăm numai de la el iniţiativa. Nici în dormitor, nici în altă parte. Ba chiar şi la despărţire. Bărbaților le place să fie ei cei puternici, dar se simt grozav când tu conduci dansul. Și mai ales pe cel al dragostei. E adevărat, nu tot timpul, nu oricum. Dar sistemul acela cu „mai nu vrea, mai se lasă“ n-o să meargă nici el la infinit. Așa că, din când în când, se recomandă cânte și găina în dormitor. Fii sigură lucrurile vor merge mai bine între voi.

Nici vorbă

te ia de ușuratică sau alte clișee din astea. Ba, dacă ai din când în când inițiativa unui amor pătimaș (nu strică de loc să-i împărtășești fanteziile tale sexuale), va fi, cum spuneam, foarte încântat. Ideea e să nu cazi în extrema cealaltă. Adică cânte numai găina. Ar fi, din nou, plictisitor. Și, pentru el, frustrant. Pentru că așa (nu intrăm în chestiuni patologice) ar avea dreptate să se simtă „obiect sexual“. Iar dacă tot n-ai nevoie de altceva de la el decât să-ți satisfaci când și cum vrei tu nevoile, îți va recomanda rapid un magazin curățel unde să găsești un obiect muuult mai ieftin și mai puțin pretențios cu același efect.

Una peste alta

Se spune că aceia, femei sau bărbați deopotrivă, care sunt lideri în viața de zi cu zi au fantezia de a fi dominați în dormitor. De asemenea, se mai spune că un cuplu (aproape) perfect are capacitatea de a schimba, eficient, rolurile. E bine, prin urmare, să știi și cum să domini, și cum să te lași dominată:

Cântă găina: Îl trântești în pat, îi vorbești la ureche (uneori, câteva șoapte gâfâite excită mai mult decât un sărut), îl îndrepți spre poziția „femeia deasupra“;

Cântă cocoșul: Te lași pe mâna lui, îi lași control complet.

Ambele situații duc la mari satisfacții! Totul e să știi cum să le alternezi.

Femei abrașe

Bărbații o spun cu un soi de respect amestecat cu „du-te mai încolo“. Femeile, cu invidie. Primii și-ar dori să strunească o astfel de femeie, cele din urmă, să fie așa măcar o vreme. În istoria omenirii au existat asemenea doamne, devenite celebre pentru plăcerea de a-i domina pe cei din jur:

Massalina (17-48 d.H.). A fost a treia soție a împăratului Claudius, cunoscută și ca împărăteasa nimfomană. Nu numai că-și aduna „susținători“, pe bază de favoruri erotice, dar niciun bărbat nu-i putea refuza poruncile… sexuale.

Elisabeta I (1533-1603). Supranumită Regina fecioară, regina Angliei a fost un adevărat lider, cu adevărat dominatoare. Dar în dormitor, se pare, se cam schimbau lucrurile. Elisabeta era sensibilă și drăgăstoasă.

Maria Walewska (1786-1817). Soția poloneză a lui Napoleon a câștigat, se spune, bătălia cu rivala ei Josephine, soția de drept a împăratului, pentru că știa mai bine cum să-l facă se simtă mai bine în dormitor. Și pentru că a rămas însărcinată.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.43/2.11.2017
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Sursa foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns