Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Cum să te pregătești pentru o aventură de o noapte

Cum să te pregătești pentru o aventură de o noapte

aventura de o noapte

Poate că deja ai avut una sau mai multe aventuri de-o noapte sau ești doar curioasă despre cum e să faci sex cu o persoană necunoscută. Oricare ar fi situația, ai ajuns la locul potrivit, deoarece ți-am pregătit o serie de sfaturi pentru o aventură cu adevărat senzațională. 

În primul rând, trebuie să înțelegi că aventurile reușite de o noapte depind foarte mult de persoana cu care îți vei petrece timpul, însă și de așteptările tale de la această experiență. De exemplu, foarte multe persoane consideră că timpul petrecut împreună în pat, imediat după aventură, este cea mai plăcută parte a serii, iar alții preferă discuția din timpul micului-dejun, ce urmează acelei nopți incendiare.

Luând toate cele de mai sus în calcul, trebuie să te asiguri că vei avea parte de distracție, indiferent de persoana cu care ai un one-night stand. Iată deci câteva sfaturi care să te ajute să îți realizezi fantezia de o noapte:

  1. Găsește un partener care îți place cu adevărat – Chiar dacă este posibil să nu te mai întâlnești cu persoana în cauză, încearcă să îți petreci timpul cu cineva care te atrage și care este o companie plăcută. De aceea este recomandat să discutați câteva nimicuri înainte, fie în persoană, fie online.

Dacă plănuiești să îți îndeplinești fantezia alături de un cunoscut, asigură-te că acest fapt nu va dăuna atât relației tale cu el, cât și relației cu prietenii voștri.

  1. Răsfață-te înainte de „One night stand”– Asta înseamnă să te relaxezi și să te pregătești înainte de întâlnire. Mergi la un spa, alege-ți acea lenjerie sexy care te avantajează, parfumează-te și machiază-te exact cum îți place! Nu este vorba de a-ți impresiona partenerul, ci despre a te simți bine și încrezătoare în puterile tale de seducție.
  2. Nu uita să te protejezi – Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să porți această conversație cu potențialul tău partener de sex înainte de a începe actul propriu-zis. Astfel, nu va trebui să îți faci griji cu privire la o sarcină nedorită sau boli cu transmitere sexuală. Nu durează mai mult de câteva secunde să arunci câteva prezevative în geantă, așa că fii precaută!
  3. Asigură-te că ai motive bine întemeiate – Există la fel de multe argumente în favoarea unei aventuri de-o noapte cât există contra. În primul rând, dacă vezi că toată lumea din jurul tău o face, nu înseamnă că și tu trebuie să faci asta. În al doilea rând, nu o face din gelozie sau pentru a impresiona o persoană care îți place!
  4. Fă-ți planul înainte să ajungeți în pat – Întreabă-te înainte să consumați actul sexual „ce îți place, unde ți-ar plăcea să te atingă, dacă îți dorești ceva intens sau o partidă romantică”. Dacă reușești să răspunzi la aceste întrebări și să ai o discuție matură cu partenerul de-o noapte, vei fi foarte satisfăcută la final.
  5. Nu te gândi la altceva – Concentrează-te pe intensitatea momentului, dacă ți-ai ales să faci asta. Nu te gândi la ce ar spune părinții sau prietenii apropiați. Înarmează-te cu un zâmbet pe buze, intră în horă și joacă până la capăt.
  6. Nu uita să te distrezi – Amintește-ți că aceasta este o seară de distracție, iar orice greșeli sunt metode de a sparge gheața, așa că bucură-te și râzi împreună cu partenerul tău de acestea. Nu te lua prea tare în serios și vei avea parte de o seară plăcută.
  7. Nu te aștepta la mai mult – Dacă îți dorești o relație de lungă durată, este posibil ca o aventură de o noapte să nu-ți ofere acest lucru. Nu îți face proiecții nerealiste și nu te atașa mai mult decât este cazul. Dacă totuși veți menține o relație de prietenie sau chiar mai mult de acum înainte, este foarte bine, însa nu îți crea așteptări în acest sens, pentru a nu fi dezamăgită în caz că nu se materializează.
  8. Experimentează – Acesta este momentul de a da curs liber fanteziilor tale, așa că îmbracă cea mai provocatoare lenjerie sexy și eliberează-ți latura sexuală. Încearcă lucruri noi și caută experiențele autentice. Până la urmă, acesta este scopul unei aventuri de o noapte!

 

Sursa: Agentia Advertising Iagency

Comments

comments

Lasă un răspuns