Esti aici
Femeia.ro > Familie > De ce femeile merită și trebuie să primească flori de Valentine’s Day

De ce femeile merită și trebuie să primească flori de Valentine’s Day

Fiecare femeie merită și trebuie să primească flori de Valentine’s Day, iar bărbații ar trebui să știe asta și să lase scuzele deoparte.

Ce gândesc unii bărbați

Bărbații preferă cadourile practice și tind să creadă că și femeile îmbrățișează același mod de a privi darurile pe care le oferă sau pe care le primesc. Însă bărbații se înșală. Deși sunt conștienți de faptul că femeile adoră florile, ei încearcă să se convingă pe ei înșiși că o astfel de „regulă” nu se aplică și celei pe care o iubesc. În opinia lor, jumătatea lor este o excepție. Nimic mai fals!

Știm că voi, majoritatea celor care citiți acest articol, sunteți femei și v-ați dori să primiți flori atât de Ziua Îndrăgostiților, cât și cu orice altă ocazie în care meritați să vă simțiți apreciate. Însă ați auzit, cu siguranță, cel puțin una dintre scuzele de mai jos, pe care bărbații le folosesc pentru a se sustrage unei datorii care i-ar transforma în adevărați gentlemani:

  1. „Ești mai frumoasă decât o floare. Nu există buchet care să fie la fel de minunat ca tine.”

Adevărat! Totuși, de ce tu și florile trebuie să vă excludeți reciproc? Sau nu cumva este sarcastic? Credem că trebuie să aveți o discuție serioasă pe tema asta.

  1. „Tu nu ești ca celelalte femei, așa că nu am vrut să-ți cumpăr niște banale flori”

Cine spune, însă, că trebuia să cumpere niște flori banale?

  1. „M-am gândit să-ți ofer ceva de care să ne bucurăm amândoi. Așa că am făcut o rezervare la restaurant”

Am fi preferat, totuși, niște flori de Valentine’s Day. Ar fi mers perfect alături de cina romantică.

Cum ar arăta cele mai amuzante scuze ale oamenilor celebri

Nu știm cât de amuzante ți s-ar părea dialogurile de mai sus, însă cei de la floria.ro și-au imaginat ce scuze le-ar fi oferit iubitelor lor câțiva oameni celebri, de la Einstein și Elvis Presley, la Stalin și Hitler, atunci când s-ar fi întâlnit cu iubitele lor de Valentine’s Day fără un buchet de flori în mână.

Imaginile se află în galeria foto de mai jos:

Cum îl convingi să îți ofere flori

Deși mulți bărbați caută scuze pentru a nu cumpăra și oferi flori, tu ai cel puțin două argumente la îndemână care ar putea să-l convingă pe iubitul tău să dovedească, măcar acum, că poate să privească lucrurile și din punctul tău de vedere.

Iată care sunt cele două lucruri pe care ar trebui să le știe bărbații:

  1. Florile îi fac pe ei înșiși mai fericiți

Conform unui studiu efectuat la Universitatea Rutgers din SUA, femeile care primesc flori zâmbesc mai sincer decât în cazul primirii oricărui alt cadou, iar bărbații reacționează pozitiv în fața oricărui zâmbet autentic. Prin urmare, florile îi vor face pe ei înșiși mai fericiți.

  1. Oamenii îi consideră mai inteligenți pe bărbații care oferă flori

Știința a demonstrat că bărbații care oferă flori sunt percepuți de cei din jurul lor ca având o mai mare inteligență emoțională decât cei care nu oferă flori, conform penelopetrunk.com. Și au dreptate!

Foto: Creative Commons

Comments

comments

Lasă un răspuns