Esti aici
Femeia.ro > Familie > Decalogul amantei perfecte

Decalogul amantei perfecte

Ce-ai putea să faci ca iubitul tău să viseze numai și numai la tine? Cum să-i aprinzi mai repede dorința și, mai ales, cum să no lași să se stingă? Sunt lucruri care se învață! Iar când vei stăpâni această artă, vei deveni singura și cea mai dorită femeie pentru partenerul tău.

Ai vrea atât de mult să fii pentru el acea unică şi irepetabilă femeie la care visează orice bărbat, să-i dăruiești senzaţii incredibile. Şi apoi, în pat foarte important să fiţi nu doar sursă de plăceri unul pentru altul, ci și să deveniţi tot mai apropiaţi şi mai deschişi. Cum să transformi fiecare noapte petrecută împreună într-una de basm? Această artă delicată poate fi învăţată. Senzualitatea femeii se activează în timp. Așadar, dacă dorești, o poţi dezvolta.

Am venit, am văzut, l-am aprins

Va trebui să schimbi anumite atitudini, anumite scenarii de comportament atunci când faceți dragoste. Să vedem cam cum ar trebui să fie o amantă perfectă.

1 Sexul o delectează. Face dragoste nu din sentimentul datoriei sau pentru a-l ţine legat de ea pe „masculul ahtiat după sex“. Ea răspunde la fiecare atingere şi, la rândul ei, e dispusă să-i ofere partenerului mângâieri îndrăzneţe. Atracţia nu poate fi simulată: faptul că bărbatul simte că este cu adevărat dorit de femeia iubită e pentru el cel mai grozav compliment.

2 Se iubeşte pe sine. O femeie senzuală și seducătoare îşi cunoaşte valoarea şi știe foarte bine cât de atrăgătoare este. Probabil că un critic cârcotaş ar găsi că proporţiile corpului ei sunt departe de ideal. Însă o astfel de femeie ştie să-şi sublinieze calităţile şi se dăruieşte ca și cum ar fi un cadou prețios. Și nu se îndoieşte nicio clipă de faptul că orice bărbat îşi pierde capul când se află ea prin preajmă. Iar această convingere li se transmite şi celor din jur. Partenerul ei nu e pus niciodată în postura de a-i asculta văicărelile despre sânii prea mici sau despre celulita de pe șolduri.

3 Se îngrijeşte. Trebuie să accepți: e greu să-ţi închipui un sex-simbol în halat de baie şi papuci jerpeliţi! Sigur că o femeie nu este dorită pentru lenjeria fină de dantelă sau pentru pantofii cu toc cui. Dar ține cont de faptul că mirosul natural al pielii curate, aroma părului proaspăt spălat au un efect magnetic asupra bărbaţilor.

4 Ştie ce-şi doreşte el. Spre deosebire de multe alte reprezentante ale sexului frumos, amanta perfectă nu încearcă să reproducă în pat scene incitante din romanele de dragoste sau momente fierbinţi din filmele porno. Totul e mult mai simplu: ea îl întreabă direct pe bărbat ce mângâieri preferă și reacţionează prompt la fiecare geamăt al lui, la mişcările trupului, la ritmul respiraţiei. Prin urmare, rezultatul obţinut de ea este unul de invidiat.

5 Îşi intrigă partenerul. Oamenii se obişnuiesc repede unii cu alții şi, în mod inevitabil, flacăra pasiunii se domolește, chiar dacă natura te-a înzestrat cu un temperament furtunos. Dar ce-ai zice dacă astăzi ai fi o curtezană fără inhibiţii, iar mâine – absolventa timidă a unei școli de fete din perioada interbelică? Având alături o asemenea parteneră, bărbatul va fi nevoit să-şi schimbe repertoriul, preluând, la rândul lui, diverse roluri. Iar jocul va aduce în mod cert diversitate în relaţie.

6 Gata de experimente. Dacă în prima noapte ai fost dezinhibată şi îndrăzneaţă, asta nu înseamnă că nu trebuie să-ți lărgești diversifici ulterior diapazonul mângâierilor. O amantă experimentată este întotdeauna dispusă să-i împărtăşească partenerului propriile fantezii şi să-i asculte dorinţele secrete. Iar o carte cu ilustraţii erotice lăsată ca din întâmplare pe pat vă poate incita la experimente ne­obişnuite.

7 Se perfecţionează în permanenţă. Ea este interesată de latura sexuală a relaţiei, încearcă să fie cât mai informată, să cunoască noile tendinţe, citeşte literatură de calitate pe această temă. Ai auzit vreodată de exerciţiile speciale pentru dezvoltarea şi întărirea muşchilor zonei intime? Încearcă să-ți însuşești acest gen de gimnastică şi vei descoperi o gamă absolut nouă de senzaţii în timpul actului sexual!

8 Ştie să susţină o conversație. Este numai o impresie că-n pat mintea nu-ţi foloseşte la nimic şi că acolo sunt necesare alte părți ale corpului, nicidecum capul. Cele câteva minute care urmează după finalul fierbinte poate apropia foarte mult partenerii cuplului sau, dimpotrivă, îi îndepărtează. Dacă imediat după orgasm îi spui brusc partenerului care tocmai s-a relaxat: „Ştii, fostul meu prieten/soț avea atâta imaginație…“, e puţin probabil să-i lași o impresie agreabilă. O femeie de invidiat ştie să tacă atunci când trebuie şi, la nevoie, să relaxeze atmosfera cu o glumă (desigur, una potrivită momentului!).

9 Îi respectă libertatea. O femeie sigură pe ea nu-l va bombarda pe iubitul ei cu SMS-uri sentimentale şi nu-i va umple căsuţa de e-mail cu mesaje siropoase. Nu e cazul să faci planuri măreţe și precise legate de un viitor în doi imediat după prima noapte împreună: un bărbat nu acceptă asemenea presiuni şi nici să fie manipulat.

10 Îl admiră. Alături de amanta perfectă, el este un adevărat erou. Spune-i cât de bine te simţi cu el! Lasă-l să se simtă campion în pat şi nu numai. Cine ar renunţa de bunăvoie la o asemenea prietenă sensibilă şi înţelegătoare?!

Când fantezia prinde aripi

Încearcă să scapi de complexe, de închistare, uită de stereotipurile cu privire la viața sexuală care ți-au fost impuse chiar din adolescență!

Fiecare cuplu îşi face propriile reguli de conduită în pat, stabileşte limitele bunului-simţ, decide ce anume este permis în sex şi ce nu. Iar această situaţie este posibilă numai prin experienţă. Aşadar, experimentează şi lasă fantezia să prindă aripi! Ascultă-ţi cu atenţie corpul, urmează-i reacţiile şi el nu te va înşela. Şi, desigur, fii sinceră cu partenerul: numai aşa veţi reuşi cu adevărat să vă înţelegeţi şi să vă simţiţi reciproc.

Citește și:

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.25/23.06.2016
Autor: Olga Sveduneac
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns