Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Esti buna la pat?

Esti buna la pat?

Pasul de la o amanta cuminte la una focoasa nu-i unul foarte mare, asa ca renunta la inhibitii si deschide-te catre cele mai senzuale cai ale dragostei trupesti. Iata cateva sfaturi care te pot face o femeie buna la pat.

In ciuda expresiei (sa fii buna la pat) resimtite de multi drept frivola, maiestria in asternuturi nu-i chiar un lucru de neglijat. Cu atat mai mult cand iubesti la nebunie, iar sexul este, dupa cum stim, o delicioasa forma de expresie a iubirii.

In discutiile amicale dintre ei, barbatii, da, fac comparatii. Intre iubiri, dar si intre iubite. Asa cum fac si femeile, ca s-o recunoastem fara ipocrizie. Si care dintre noi poate spune, cu mana pe inima, ca nu-si doreste ca dupa o noapte (sau 5 minute) de amor, iubitul ei sa fie multumit? Iata cateva cai simple de a-i oferi momente memorabile de sex:

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/10/28/buna-pat-2.pngTreci pe lecturi erotice

Daca ti s-a oferit o educatie mai rigida si inhibitiile s-au adunat, romanele mai fara perdea te vor ajuta sa scapi de niste blocaje sexuale. Le vei gasi intai stanjenitoare, dar in cele din urma excitante, si vei afla din ele ca fanteziile si dorintele sexuale sunt lucruri firesti, de care nu trebuie sa-ti fie rusine.

Incearca lucruri noi ca sa fii buna la pat

Nu-l mai lua pe „nu” in brate cand vine vorba de sex. Cand iubesti un om, iubeste-l din cap si pana in varful degetelor de la picioare. Nu stiu cum o fi in razboi, dar in dragoste orice este permis. Fii deschisa cand vine vorba de sex oral (si la primit, si la oferit), pozitii sexuale pe care nu le-ai mai incercat, propuneri mai obraznice de a face sex in locuri… neconventionale (lift, parc, covorul de acasa). Fiti insa discreti in locurile publice, sa nu se lase cu amenzi!

Nu mima!

E absolut falsa ideea ca un barbat nu-si da seama ca mimezi orgasmul! Poate pe moment nu realizeaza, dar pe termen lung va simti ca nu i te daruiesti cu toata placerea, ca nu arzi de dorinta cu fiecare por. Daca nu ai chef, mai bine refuza partida. Si intreaba orice mascul, daca nu ma crezi: cele mai bune la pat sunt femeile care stiu sa primeasca placere, nu cele care adopta mecanic tehnici sofisticate de facut sex.

Text: Alina Grozea

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns