Esti aici
Femeia.ro > Familie > Fantezii feminine

Fantezii feminine

Ne place sexul romantic, adică să facem dragoste cu omul iubit, dar în mintea noastră e loc berechet şi pentru „obrăznicii“. Unele femei, mai dezinvolte, ajung să-şi pună în aplicare fanteziile erotice, însă, pentru cele mai multe dintre noi, acestea rămân la stadiul de vis.

Trecem peste fantezia comun întâlnită şi 99% irealizabilă de a-ţi dori să faci dragoste cu vreun frumuşel de la Hollywood şi-o să ne oprim asupra fanteziilor perfect realizabile, dar ţinute totuşi în frâu de multe femei crescute în spiritul valorilor tradiționale. Însă, dacă nu faci asta nu înseamnă că n-ai face. Nu-ţi cere nimeni să recunoşti deschis că ţi-ai dori să experimentezi măcar una dintre situaţiile de mai jos (asta dacă n-ai experimentat deja), dar poate te ajută cumva să ştii că nu eşti singură – și cele mai cuminţi şi suave femei au fantezii frivole. Iată-le pe cele mai răspândite:

Sex în grup

E o activitate erotică viscerală, ce nu are nimic în comun cu dragostea, cu sexul văzut ca manifestare fizică a ataşamentului sufletesc. Şi totuşi… mintea mai zboară uneori la aşa ceva, imaginile din filmele deocheate pot stârni dorinţe puternice şi ideea ca doi, trei masculi să-ţi provoace simultan plăcere nu pare chiar de lepădat. Da-că ai ocazia vreodată să pui în practică această fantezie, există o regulă nescrisă – n-o face cu oameni cu care o să mai ai de-a face. Sentimentele de jenă şi vinovăţie post-factum pot fi greu de gestionat. 

Sex cu altă femeie

Nu sunt puţine femeile care se gândesc cum ar fi să se tăvălească prin aşternuturi cu o surată de-a lor, indiferent cât de hetero s-ar considera pe scala lui Kinsey, renumitul sexolog al anilor ‘50, care, în urma studiilor de caz, a descoperit înclinaţii bisexuale la peste 80% din subiecţi. Sentimentele puternice de prietenie şi admiraţie pot căpăta deseori iz erotic, mai rar o femeie are fantezii cu o altă femeie doar pentru că acea făptură are sâni frumoşi.

Sex dominant

Aici visele erotice se împart astfel: pe de o parte, poţi visa că el te posedă sălbatic, pe de altă parte, că-l domini tu. Oricum, partida de sex are, cel puţin teoretic, un şef cam violent. La împlinirea fanteziei se va folosi neapărat o parolă – un cuvânt care, odată rostit de unul dintre parteneri, pune capăt situaţiei cu prag firav între incitare şi frustrare.

Sex exhibiţionist

Mai pe înţeles, sex în văzul lumii (în balcon, pe plajă sau pe o bancă din parc) ori sex făcut cu gândul că puteţi fi prinşi. Merită încercat, senzaţiile pot fi fantastice, însă mare grijă – exhibiţionismul erotic e pedepsit prin lege.

Sex cu bărbatul alteia

Cred că e cea mai pusă în practică fantezie feminină. Nu toate femeile trec însă la fapte, chiar dacă multe se gândesc cum ar fi să facă dragoste cu soţul celei mai bune prietene, de exemplu. Pentru că studiile au demonstrat că bărbații cei mai dezirabili nu-s burlacii, ci purtătorii de verighetă. Semn că, odată „luaţi“, e ceva de capul lor, nu-i aşa?

Articol preluat din ediția de iunie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Alina Grozea

Sursa foto: Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns