Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Femeia mereu deasupra

Femeia mereu deasupra

Titlul filmului „Femeia mereu deasupra” în care joacă frumoasa Penelope Cruz a inspirat numeroase femei să nu mai lase lucrurile în dormitor la voia întâmplării și să preia controlul în pat. Tu ce mai aștepți?

Să ne-nțelegem de la bun început: să preiei inițiativa sexuală nu înseamnă că trebuie să-i pui iubitului cătușe, să-l legi la ochi, să-l atârni de lustră cu o frânghie, să-i aplici un bici bine temperat peste coapse, iar toate acestea în timp ce porți un costum provocator de dominatrix, fabricat din latex negru ca fundul iadului. Deși nimeni nu ți-o interzice dacă plăcerea este mutuală. Există însă moduri mult mai subtile și pacifiste de a-i sugera că vrei să fie al tău acum și nu după ce se termină partida de fotbal de la televizor. Iată câteva dintre ele:

Dezbracă-te

Nu de caracter, ci de haine! Se spune că în viață nu este bine să arzi etapele, însă nu și când vine vorba de sex. Poate că, în mod obișnuit, când vă întoarceți în cuibușorul de nebunii, faceți mai întâi o baie fierbinte, apoi vă schimbați hainele, luați cina, aruncați o privire la televizor și de-abia după ce v-ați băgat sub așternuturi vă amintiți că a venit timpul pentru mângâieri tandre și suspine prelungi. Schimbă ordinea acțiunii: lăsați-vă hainele la ușă de cum intrați pe ea – restul poate să aștepte. Ca totul să fie mai incitant, ajută-l tu să scape mai repede de haine.

Tu deasupra

Penetrarea este mai adâncă, orgasmul mai intens, unde mai pui că îți poți schimba poziția și ritmul în voie, astfel încât totul să fie cât mai avantajos pentru tine. Partenerul nu va găsi această poziție foarte intensă, astfel încât actul sexual poate dura mai mult – din nou, avantaj tu!

Fii restrictivă

Închide ochii și imaginează-ți că îmblânzești un armăsar din prerie. Dacă îți dorești ca atingerile să vină dintr-un singur sens, du-i mâinile pe spate și prinde-i-le strâns într-ale tale, ca și cum ai ține murgul în frâu, de căpăstru. Ce vei auzi nu va fi un nechezat, ci mai curând un murmur de plăcere.

Fii inventivă

Nu-ți imagina că în restul zilei vă aveți precum Cain și Abel și, odată stinsă lumina, simbioza dintre voi atinge perfecțiunea. Comunicarea e cheia și în dormitor, așa că, în lipsa unui device care să ghicească în viitor, șoptește-i tandru la ureche ce, cum, cât și mai ales unde.

Fii directă

În pat, nu e momentul să faci retrospectiva experiențelor sexuale și nici să te gândești prea mult unde să-ți atingi partenerul ca să-i stârnești interesul cu viteza luminii și pe termen nelimitat. Treci la acțiune și regizează momentul în funcție de succesiunea cadrelor. Nu întreba, nu cere permisiunea, fă ce crezi că e mai bine și culege roadele creativității. Nu uita, lumea este a celor curajoși! La fel și plăcerea.

Articol preluat din ediția de septembrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Adriana Moscu

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns