Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Flori pentru Ziua Indragostitilor

Flori pentru Ziua Indragostitilor

În cele mai multe cazuri, bărbaţii nu aleg florile în func]ie de mesajul pe care ele îl transmit. Dar, cu toate acestea, există bărbaţi care ţin cont de semnifica]ia lor. Să transmiţi mesaje de iubire cu ajutorul unui buchet de flori este un gest foarte romantic, mai ales dacă nu-ţi este străin codul secret al celor mai frumoase plante. Că este vorba despre trandafiri (neapărat roşii), lalele ori frezii delicate, zambile cu parfum irezistibil sau ghiocei timizi, florile sunt dovezi de preţuire. Primeşte şi dăruieşte flori, dar fii atentă şi la ce-ţi spun! Mesajul lor este unul aparte.

Flori pentru Ziua Indragostitilor

Simbolul dragostei (trandafirii)

Dacă nu prea ştii ce simte pentru tine, dar îţi aduce în dar un buchet de trandafiri roşii, poţi fi sigură că sentimentele lui sunt adevărate şi ţi-a dăruit chiar florile dragostei lui.Buchetul primăverii

Zambilele oferite de Ziua îndrăgostiţilor sugerează tandreţea, gingăşia, dar şi bucuria de a fi lângă persoana iubită. Dacă florile sunt roz, mesajul este de a intra împreună într-o aventură, iar dacă sunt albastre, simbolizează continuitatea sentimentelor.

Şi eu te iubesc

Nu te supăra pe el că a stat prea mult la serviciu şi florăreasa i-a închis uşa-n nas! Ursuleţul adorabil de pluş cu inimioară roşie are acelaşi mesaj pentru tine: „Te iubesc!“

Răsfăţ pe viaţă

Se spune că acela care oferă în dar o orhidee îi face femeii iubite promisiunea de a o răsfăţa şi ocroti o viaţă.

Sper să fiu iubitul tău!

Îl ştii din facultate, dar sunteţi doar buni prieteni. Dacă primeşti din partea lui un buchet de irişi mov, mesajul florilor este unul al speran-ţei ca între voi să se înfiripe o frumoasă poveste de iubire.

Inocenţă.

Freziile sunt expresia inocenţei şi a purităţii. Un buchet de frezii îţi transmite toate gândurile curate şi sincere ale partenerului. Cu cât numărul firelor primite este mai mare, cu atât buchetul va fi mai preţios şi seducător.

Dragoste perfectă

În perioada victoriană, petalele de lalele erau folosite în corespondenţă pentru a transmite mesajele de dragoste. Dacă le primeşti în dar, cele roşii trădează sentimentele profunde ale iubitului, iar cele galbene te atenţionează că-i un pic cam gelos.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns