Esti aici
Femeia.ro > Familie > L-am prins cu sexu-n sac!

L-am prins cu sexu-n sac!

Se spune, și nu e doar o legendă urbană, că femeia își dă seama mai repede decât bărbatul când e înșelată.

Și nu numai după semnele evidente când relația scârțâie și omul își găsește refugiu (sau pur și simplu jumătatea adevărată) în altă parte, ci și când lucrurile merg bine, dar el simte nevoia de diversificare, de frondă, de o nevinovată satisfacere a unei curiozități mai vechi. Pe scurt, cum zicea o mătușă cu școala vieții: „Nepoată, dacă s-a culcat cu alta, îți dai seama din prima!“ Basme, vor zice multe dintre voi. Dar numai acelea care ignoră cu bună știință semnele!

Un cadou, o floare, un ceva

Sunt bărbați și bărbați pe lumea asta, fiecare își manifestă dragostea, respectul, dorul de parteneră în câte un fel: unii vin acasă cu „ceva bun“, alții trimit mesaje sau sună la telefon de câteva ori pe zi, alții ajută în gospodărie. Și tot așa. Prin urmare, dacă subiectul vine cu flori, spectaculoase, pe nepusă masă, ceva nu e în ordine. Dacă vine și cu un cadouaș fără fie ziua ta sau Crăciunul, clar s-a petrecut evenimentul, se simte vinovat și în felul ăsta își cere iertare.

Miroase prea bine

Ca atunci când iese, dimineața, din duș. Ba chiar cu un pic mai mult parfum. Cum ar putea face chestia asta după o zi de muncă și „o întâlnire lungă, dar îngrozitor de plictisitoare“? Mda, doar dacă s-a străduit să ascundă mirosul – pentru că este un miros specific – de sex „pe repede-nainte“. E momentul ca, după sărutul de bun venit acasă, să-l întrebi în treacăt dacă e totul în regulă. Și dacă…

explicații lungi și încurcate

Când vine acasă târziu pentru că a avut treabă sau a ieșit cu prietenii, îți povestește cum a fost, punctând doar fazele haioase sau prea enervante ori pe cele care l-au bucurat. Când e vorba de sex pe furate, explicațiile sunt lungi, cu lux de amănunte. Dacă începi să-l privești cu atenție, se încurcă și mai tare. E un semn clar!

Îți ignoră avansurile

E și asta o metodă să-ți confirmi bănuielile. Îi faci avansuri sexuale, așa cum știi că-i place mult. Și constați că omul se dă obosit, ba chiar cu un început de boală: „Nu știu ce am, dar nu m-am simțit în apele mele toată ziua“. Insiști cu blândețe, cu mângâieli care merg la sigur de obicei, dar el te îndepărtează. Concluzia? Și-a făcut deja… plinul!

Evită anumite subiecte

De obicei, la sfârșitul fiecărei zile, vă povestiți fiecare cum a fost, ce succese, ce eșecuri ați avut. Când începe să ocolească anumite subiecte sau schimbă repede subiectul când vine vorba despre anumite personaje înseamnă „aventura“ are legătură cu ele. Și, de fapt, evită o aducă în discuție. Pur și simplu pentru că e sigur că s-ar da de gol.

Miros de cauciuc și puțini „jucăuși“

Semnele lăsate de prezervativ se văd câteva ore. La fel, mirosul de cauciuc al prezervativului persistă chiar și după spălare. Dar să zicem că a făcut-o fără prezervativ și că este și dispus să-ți răspundă avansurilor. Dacă ejaculează puțin, înseamnă a făcut sex de curând. Mai de curând decât a făcut-o cu tine ultima oară.

Ce-i de făcut?

Normal că primul impuls e să te iei la ceartă cu el. Nu e o soluție. Din vinovat, așa cum se simte, își va spune: „Uite, nu înțelege nimic, poate chiar am avut dreptate s-o înșel“. Prin urmare, soluția ar fi să-l lași să înțeleagă te-ai prins, dar că ai putea trece peste asta dacă ai înțelege de ce a făcut-o! Întrucât, pentru un bărbat, a face sex cu altă femeie decât iubita/soția nu înseamnă neapărat că o iubește pe femeia respectivă. De cele mai multe ori, e doar o chestiune de palmares, de curiozitate, de moment! Iar când lucrurile se calmează puțin, să încerci o lămurire. Cu umor, dacă te țin curelele, are efect garantat!

Și noi ne dăm ușor în vileag

Știu că teoria spune că femeile nu-și înșală partenerul decât în cazuri de forță majoră. Dar, dacă ai vreun interes și nu-i poți spune că dragostea voastră s-a terminat, să știi că și el se poate prinde foarte repede că ai făcut sex. Și nu numai atunci când o faci cu el.

orice femeie după sex este mai frumoasă, cu ochii mai strălucitori, cu fața mai luminoasă.

sexul alungă tensiunea musculară, face ca sângele să circule mai bine, de aceea vei părea mai

relaxată, mai sănătoasă;

orgasmul îți face mersul mai șerpuitor;

sexul cu un străin, să-i spunem așa, poate fi mult mai dezinhibat (nu te mai gândești „Doamne, ce-ar zice dacă i-aș cere asta?“), așa că ai grijă la urme (vânătăile de amor nu pot fi confundate deloc cu vânătăile prin coliziunea cu un birou, de pildă);

cu siguranță, pari mai dezinvoltă, mai sigură pe tine decât în mod obișnuit.

Sexologii de la Universitatea Catolică Louvain din Belgia susțin că îți poți da seama că o femeie a avut orgasm numai după mers. Cu o acuratețe de 81%!

 

Citește și:

Articol preluat din ediția de octombrie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Foto: Guliver/Thinkstock

Comments

comments

Lasă un răspuns