Esti aici
Femeia.ro > Familie > Mă șochează fanteziile lui

Mă șochează fanteziile lui

Cum să reacționezi la propunerile lui mai… atipice în materie de sex?! Mai ales dacă noile reguli ale jocului nu sunt deloc în stilul tău.

Perioada de început, a pasiunilor intense, răvășitoare, a rămas de domeniul trecutului. Re­per­toriul sexual al cuplului e stabilit, a intrat chiar într-o oarecare rutină. Dar, la un moment dat, el o anunță că și-ar dori ca pe scena vieții lor erotice să apară încă un personaj… 

EA

Vera, 26 de ani: „Sunt împreună cu Marian de aproape doi ani. Relația noastră merge foarte bine, iar în plan intim mă simt pe deplin satisfăcută. Numai că a apărut ceva în ultima perioadă, care mă pune pe gânduri: Marian îmi propune tot mai des în ultima vreme variante de sex care mie mi se par inacceptabile. De exemplu, ar vrea să facem sex în trei: el, eu și încă o femeie. Și îmi sugerează să o atrag în această formulă pe una dintre prietenele mele. Pe mine mă șochează pur și simplu aceste dorințe ale lui – mă supăr, fac scandal și în același timp sunt geloasă. Nu-mi rămâne decât să sper că nu vorbește serios și că totul va rămâne în faza de fantezie.“

EL

Marian, 29 de ani: „Dacă stau să mă gândesc, chiar îmi face plăcere să-mi tachinez prietena, să o văd cum se pierde și se enervează ori de câte ori îi spun că mi-ar plăcea să o văd cu noi în pat și pe una din prietenele ei. Pe mine mă distrează chestia asta. Deși, ca să fiu sincer, dacă ea ar fi ceva mai dezinhibată în plan sexual și ar accepta să mai experimentăm din când în când, aș fi fericit. Personal, cred că niciun bărbat n-ar refuza o asemenea experiență, pentru că fiecare dintre noi visează să întâlnească o femeie care i-ar putea satisface nevoile sexuale chiar și în proporție de… 150%!“

Atunci când suntem îndrăgostiți, trăirile noastre sexuale ating apogeul. Apoi, după un timp, pasiunile se mai potolesc și apare dorința de a încerca ceva nou. În această etapă, unii își caută un nou partener, alții încearcă să reînvie focul pasiunii cu ajutorul altor metode – poziții noi, excentrice chiar, fantezii sexuale, jucării sau filme erotice. Dorința unui asemenea „doping“ sexual apare de cele mai multe ori în cazul bărbaților – spre deosebire de femei, ei sunt cei care simt nevoia de schimbare. Perioada cea mai bogată din punctul de vedere al experimentelor este cea de la începutul relației: partenerii capătă încredere unul în celălalt și își doresc să încerce ceva nou. De regulă, unul dintre ei este inițiatorul, iar celălalt acceptă sau nu regulile jocului…

Ce e de făcut?

Recomandări pentru ea:

1. Când partenerul îți spune că ar dori să facă sex în trei, este un semn că nu-i ești suficientă. Fie nevoia lui de a face sex este mai ma­re decât a ta, astfel că nu i se oferă posibilitatea de a și-o satisface, fie își dorește să aibă alături un alt gen de femeie. Deși asta nu înseam­nă că partenerul tău va începe să caute aventuri în stânga și-n dreapta, merită to­tuși să-ți pui întrebarea: „Ce anume îi lip­sește?“ În­cearcă să-l descoși, să afli, de exem­plu, ce fel de femeie i-ar plăcea să fie cea de-a treia: vâr­stă, culoarea și lungimea părului, intensitatea machiajului, culoarea rujului. Poa­te că n-ar fi rău să joci chiar tu rolul acestei persoane virtuale sau să preiei anumite trăsă­turi ale prietenelor la care se referă el. Te vei simți mult mai liniștită când vei descoperi că pe el îl atrage la prietena ta, să zicem, Diana, nu atât corpul, cât, de exemplu, manichiura ei – unghii lungi, în cu­lori intense. Sunt șanse mari ca, făcându-ți o ma­nichiură de acest gen, să reușești să compensezi pe deplin dorința lui de a o atrage pe Diana în patul vostru, pentru o partidă în trei.

2. Privește-i fanteziile nu ca pe un apel la acțiuni reale, ci ca pe o invitație la jocuri sexuale. Formulează-ți propriile reguli. Dacă vrea schimbări, oferă-i-le: propune-i propriul tău scenariu erotic.

3. Nu uita că fanteziile sunt cea mai inofensivă metodă de a mări apetitul sexual. Mai mult ca sigur, pe iubitul tău îl excită ideea posibilității de a face sex în trei. Reacțiile tale sunt un stimulent în plus: te enervezi, iar acest lucru aduce energie în relație, mărește libidoul. Multe perechi provoacă inconștient certuri, doar pentru a incita, pentru a spori atracția sexuală. N-ar fi rău să schimbi iritarea cu alte senzații la fel de puternice, dar pozitive.

4. Gândește-te un pic la propriile tale fantezii – cu siguranță ai și tu. Vorbește-i despre ele chiar dacă îți vine greu, încearcă să tre­ci peste rețineri. E posibil să constați că do­rin­țele tale secrete nu sunt deloc mai puțin în­drăz­nețe. Iar în acest caz iubitul îți va părea doar foar­te sincer, căci și-a dezvăluit primul fanteziile.

Recomandări pentru el:

1. Nu toate fanteziile trebuie să se și realizeze. În dragoste lucrul cel mai important este ca am­bii parteneri să fie satisfăcuți. Dacă pentru ea experimentele de acest gen sunt inacceptabile, nu insista. Altminteri, vei obține ceea ce-ți do­rești, dar nu vei face decât să strici relația și, foarte probabil, veți ajunge la despărțire.

2. De ce tocmai sexul în trei e ceea ce-ți dorești? S-ar putea ca în felul acesta să încerci să-ți satisfaci nevoia de putere. Deși, pentru a te sim­ți puternic, nu e nevoie să fii înconjurat de un harem… Încearcă să te pui în valoare în alt mod și într-un alt domeniu.

3. Găsește mijloace noi de a-ți stimula erotismul, care să vă placă amândurora. Există filme cu sce­ne picante, există și alte locuri, în afară de dormitor, în care puteți face amor… Dă libertate ima­gi­na­ției, nu te lăsa subjugat de o singură idee. Fanteziile sexuale trebuie doar să-ți ofere senzații mai puternice, în niciun caz să devină obsesii.

Sex and the City

Îți amintești episodul din „Totul despre sex“ în care eroina își prinde soțul în baie cu o revistă porno? Viața lor intimă era absolut plictisitoare, Charlotte suferea din cauza răcelii lui, iar el își satisfăcea nevoile sexuale privind pozele fetelor din reviste. Ce-a făcut ea? Nu, n-a sărit ca arsă și nu i-a făcut scene! Dar și-a decupat propriul chip din fotografii și l-a lipit peste toate fețele fetelor din revistă. Rezultatul? Foarte curând „impotența“ partenerului ei a fost uitată, iar revistele cu pricina au ajuns la gunoi. Nu-i așa că e o metodă bună?

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr8/02.03.2017
Autor: Burda Romania
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns